Σ. Γκίκας: Οι μάσκες έπεσαν με το 4ο μνημόνιο

13:23 17/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αρνητική μέρα για την ιστορία του Κοινοβουλίου ήταν η χθεσινή, δήλωσε ο πολιτευτής της Ν.Δ. Στέφανος Γκίκας, ο οποίος καταδίκασε τα γεγονότα εναντίον του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος του Νίκου Δένδια. Ο κος Γκίκας μιλώντας σήμερα στο σταθμό μας είπε επίσης ότι ελπίζει οι Έλληνες πολίτες να κατάλαβαν το λάθος που έκαναν σε 3 συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ψηφίζοντας τη Χρυσή Αυγή. Ο κερκυραίος

πολιτευτής της ΝΔ τόνισε επίσης ότι το κόμμα του είναι πολυσυλλεκτικό αλλά κινείται έξω από τα όρια της άκρας δεξιάς και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή και τη σύγχιση με τον χιτλερισμό. Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα δεξιό – κεντροδεξιό, αναφέρει, και βασίζεται στην ιδεολογία του κοινωνικού φιλελευθερισμού.
ΤΟ ΝΕΟ Ν/Σ
«Οι μάσκες έπεσαν, η πολιτική απάτη αποκαλύφθηκε! Το αποτέλεσμα της “μη διαπραγμάτευσης” του κ. Τσίπρα, φορτώνει στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών άλλα 5 δις ευρώ μέτρα και ένα 4ο αχρείαστο Μνημόνιο, που μάλιστα δεν περιλαμβάνει ούτε χρηματοδότηση, ούτε ρήτρα για το χρέος… Αυτό δήλωσε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέφανος Γκίκας σχολιάζοντας το νέο νομοσχέδιο που κατατέθηκε την Κυριακή το βράδυ στη Βουλή. Ο πολιτευτής της ΝΔ καταλήγει: Η Πατρίδα μας σήμερα, χρειάζεται ένα ρεαλιστικό σχέδιο ανάπτυξης και εξόδου από την κρίση, το οποίο θα εφαρμοστεί με όρους εθνικής αξιοπρέπειας και υπευθυνότητας. Η χώρα χρειάζεται μία άλλη οικονομική πολιτική, με εμπροσθοβαρή υλοποίηση μεταρρυθμίσεων, με ενίσχυση της ρευστότητας στην πραγματική οικονομία, με αλλαγή της δημοσιονομικής πολιτικής στην κατεύθυνση σταδιακής μείωσης των φόρων, με στήριξη των επιχειρήσεων και προσέλκυση νέων επενδύσεων. Και τούτο μόνον μια νέα ισχυρή κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορεί να επιτύχει.».

Keywords
Τυχαία Θέματα