Ρ.Ρινάλντι: «Η χειρότερη κυβέρνηση που θα μπορούσαμε να είχαμε» (audio)

17:23 29/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ως τη «χειρότερη κυβέρνηση που θα μπορούσαμε να είχαμε» χαρακτήρισε τη σημερινή το ιδρυτικό μέλος της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδος και πρώην μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Ρούντι Ρινάλντι μιλώντας την Πέμπτη (29/9) στον 102 fm της ΕΡΤ3 και τους Ασπασία Βούζη και Βασίλη Πεκλάρη.

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του «Άσχημη περίοδο διαλέξατε να διαφωνήσετε», απόψε στη Θεσσαλονίκη,

επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας ότι «υπάρχει μια διαρκής προσπάθεια να μπορέσουν να είναι οι αποκλειστικοί κάτοικοι του Μαξίμου για περισσότερο χρόνο».

Αναφερόμενος στο βιβλίο του, σημείωσε: «εμπνεύστηκα τον τίτλο από μια φράση του Αλέξη Τσίπρα, τον Οκτώβριο του 2014, ως απάντηση όταν του είχα εκφράσει τη διαφωνία μου διαπιστώνοντας τον προωθητικό συμβιβασμό και τη διαπραγμάτευση χωρίς ρήξη με την ευρωκρατία». «Έβλεπα ότι έμπαινε αρκετό νερό στο κρασί του ΣΥΡΙΖΑ και ότι όλο αυτό δεν οδηγούσε σε μια μεγάλη αλλαγή, αλλά σε ατιμωτική συνθηκολόγηση» υπογράμμισε και πρόσθεσε «ας αναλάμβαναν άλλες δυνάμεις να εφαρμόσουν αυτό το σύστημα» και να μη γίνει «κύριος πυλώνας αυτής της πολιτικής με μοναδικό αντίτιμο το γάντζωμα στην εξουσία».

Keywords
Τυχαία Θέματα