«Πυρά» αντιπολίτευσης για την επίσκεψη του πρωθυπουργού

10:25 22/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ανατολική Κρήτη προκάλεσε αντιδράσεις στα κόμματα και τους βουλευτές της αντιπολίτευσης στο Ηράκλειο. Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, σε ανακοίνωση του, κάνει λόγο για έκθεση ιδεών στις γενικόλογες, όπως τις χαρακτηρίζει, υποσχέσεις του πρωθυπουργού για το νομό Ηρακλείου, επισημαίνοντας πως οφείλει να αντιληφθεί ότι οι Ηρακλειώτες, οι Κρήτες, όπως και όλοι οι Έλληνες πλέον δεν πείθονται από τα ψέματα

του και δεν αγοράζουν τις υποσχέσεις του.

ΠΑΣΟΚ

Σε ανακοίνωση της η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει πως ο πρωθυπουργός πιάστηκε εντελώς αδιάβαστος για τα θέματα που αφορούν το Ηράκλειο, καθώς δεν γνωρίζει τις φορολογικές και ασφαλιστικές επιβαρύνσεις, τις οποίες επέβαλλε η κυβέρνησή του στον Έλληνα αγρότη και στην Αγροτική παραγωγή.

ΚΚΕ

Για θράσος του πρωθυπουργού κάνει λόγο ο βουλευτής του ΚΚΕ, Μανόλης Συντιχάκης, αφού, όπως αναφέρει, επιδόθηκε σε μία -αλά ΠΑΣΟΚ- υποσχεσιολογία, για την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας και τις αυξημένες εξαγωγές των προϊόντων καθώς και για την επίλυση του ενεργειακού ζητήματος. Κι όλα αυτά εν μέσω ενός αντιλαϊκού βομβαρδισμού, που επιδίδεται αυτός και η κυβέρνηση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα