Αθλητικά νέα στα…γρήγορα

10:25 22/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Μετά τις αιματολογικές εξετάσεις, οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης έκαναν και εργομετρικά και στη συνέχεια, πήραν την χριστουγεννιάτικη άδειά τους. Θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 27 Δεκεμβρίου. Συγχρόνως, πήραν στα χέρια τους και ατομικά προγράμματα εν’ όψει της άδειας που έλαβαν.

Δεν τα κατάφερε χθες το Ζευγολατιό Κορινθίας. Έχασε με 1-0 απ’ την Παναχαική στη Βόχα και αποκλείστηκε απ’ το Κύπελλο της Γ Εθνικής.

Σήμερα στις 3 το μεσημέρι το παιχνίδι της Σπάρτης στην Ελευσίνα για την Φούτμπολ Λίνγκ. Η Σπάρτη θα παίξει χωρίς τους τιμωρημένους Καρτσαμπά, Οικονομόπουλο, Μπουντόπουλο

και Κατσίκη. Σε αποκατάσταση είναι και ο Σιώπης. Με μόλις 15 παίκτες η αποστολή.

Από 21 έως 24 Φεβρουαρίου, θα γίνει στο Κόστα Ναβαρίνο της Μεσσηνίας, διεθνές τουρνουά γκολ.

Εγκρίθηκε απ’ την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου της Καλαμάτας, η μελέτη για την προμήθεια νέου «μπαλονιού» στο γυμναστήριο της Τέντας, στην Καλαμάτα.

Τα σωματεία Δόξα και Οίακας, στο Ναύπλιο, συμμετέχουν στο «2ο φοιτητικό αντάμωμα» για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Θα γίνει αγώνας μπάσκετ μεταξύ φοιητών και τα έσοδα θα πάνε στο σωματείο ΑΜΕΑργολίδας. Οι πιο πάνω δράσεις θα γίνουν, αύριο, Παρασκευή, στις 5.30 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου.

Στην Καλαμάτα θα γίνει το 1ο All Star Game της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για το μπάσκετ. Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι παίκτες που θα λάβουν μέρος.

Σεμινάριο αρχηγών αναβάσεων σωματείων της Πελοποννήσου πρόκειται να γίνει.

Ο 16ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου θα γίνει στις 12 Φεβρουαρίου.

Ο 6ος αγώνας δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας» θα διεξαχθεί στην Αίγινα στις 22 Ιανουαρίου.

Ο 4ος Ημιμαραθώνιος Ευρώτα Λακωνίας θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιανουαρίου.

Στο Λουτράκι θα γίνει το ΄Ενερτζι Διάθλου’, μαζί με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου της Ομοσπονδίας, στις 12 Φεβρουαρίου.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα