Προϋπόθεση τα καύσιμα για την ανάπτυξη του αεροδρομίου

10:51 1/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η διασφάλιση καυσίμων στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων αποτελεί προϋπόθεση για την ανάπτυξή του και για την συνέχιση πτήσεων από το εξωτερικό. Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα που προκύπτει από τις συναντήσεις που είχαν με στελέχη του τουριστικού πρακτορείου Apollo, τόσο ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης, αρμόδιος για θέματα τουρισμού Στράτος Ιωάννου.

Η Εμπορική Διευθύντρια και ο Γενικός Διευθυντής της APOLLO, τόνισαν ότι το αεροδρόμιο

Ιωαννίνων μπορεί να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή, με την προϋπόθεση όμως να επιλυθεί το ζήτημα του ανεφοδιασμού των αεροσκαφών με καύσιμα.
Πρόσθεσαν ότι εκτιμούν τις προσπάθειες που έγιναν για την εξεύρεση λύσης και ανακοίνωσαν ότι ήδη άρχισε ο προγραμματισμός για την επόμενη θερινή περίοδο.
Τα στελέχη της «APOLLO», ανέφεραν ακόμη ότι η επιλογή του Αεροδρομίου Ιωαννίνων, έγινε στο πλαίσιο της στρατηγικής της να βελτιώσει την παρουσία της στο βόρειο τμήμα της Ηπείρου (Πάργα- Σύβοτα) και στην περιοχή των Αγίων Σαράντα, η οποία κατά την άποψή τους δεν λειτουργεί ανταγωνιστικά με τις παραθαλάσσιες περιοχές της Ηπείρου, καθώς προς τα εκεί κατευθύνονται τουρίστες χαμηλότερης εισοδηματικής κατάστασης, που μέχρι πρόσφατα επέλεγαν Τουρκία ή Βουλγαρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα