Προβλήματα από την κακοκαιρία σε όλη την Μαγνησία

12:04 22/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Βελτιωμένες είναι σήμερα, οι καιρικές συνθήκες σε Βόλο και Μαγνησία γενικότερα, αν και συνεχίζει να επικρατεί συννεφιά, καθώς άνεμοι που κατά περιόδους και κατά τόπους, είναι ισχυροί.

Εξαιτίας πάντως, της χθεσινής έντονης και πολύωρης βροχόπτωσης, δημιουργήθηκαν προβλήματα, τόσο στα όρια του Δήμου Βόλου, όσο και σε άλλες περιοχές της Μαγνησίας.
Στο Βόλο, τα μεγαλύτερα προβλήματα δημιουργήθηκαν στην περιοχή του Ξηριά, καθώς «φούσκωσε» ο χείμαρρος, καθώς και στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου όπου σημειώθηκαν πτώσεις δένδρων και τοπικά πλημμυρικά

φαινόμενα. Πτώσεις δένδρων και κλαδιών είχαμε όμως, και στο Βόλο, όπως για παράδειγμα στην περιοχή του χειμάρρου Κραυσίδωνα.

Στην υπόλοιπη Μαγνησία, αρκετά ρέματα υπερχείλισαν, όπως στο δρόμο Δράκειας – Χανίων, Χανίων – Κισσού και στο Αϊδίνι. Στη Ζαγορά είχαμε πτώση ενός δένδρου, ενώ υπήρξαν και ζημιές στην αγροτική οδοποιία.
Σε όποιες περιπτώσεις χρειάστηκε, μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων απομάκρυναν τις φερτές ύλες που συμπαρέσυραν τα νερά της βροχής.
Τέλος, παρατηρήθηκαν και ορισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στις περιοχές του Αϊδινίου, του Αχιλλείου, της Σούρπης και του Πλατάνου

The post Προβλήματα από την κακοκαιρία σε όλη την Μαγνησία appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα