Πρώτα ο Σάντος για Ολυμπιακό

17:35 10/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού αποτελεί μία από τις προτεραιότητες του μεταγραφικού σχεδιασμού του Ολυμπιακού και είναι σε εξέλιξη επαφές για τον ποδοσφαιριστή που θα προστεθεί στο ρόστερ των πρωταθλητών.

Στο προσκήνιο είναι το όνομα του Αντερλάν Σάντος της Βαλένθια. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος στόπερ ήταν στη λίστα του Μάρκο Σίλβα και πέρσι, όταν αγωνιζόταν στη Μπράγκα, ωστόσο μετακόμισε στην Ισπανία με τις «νυχτερίδες» να καταβάλουν το ποσό των 9,5 εκατομμυρίων ευρώ. Η Βαλένθια τον

παραχωρεί καθώς δεν ήταν βασικός τη σεζόν που τελείωσε (αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια στο πρωτάθλημα) και θέλει τουλάχιστον 6 εκατ. Τα χρήματα είναι πολλά και εξετάζεται η φόρμουλα του δανεισμού με οψιόν αγοράς. Ο Σάντος θέλει να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και η υπόθεση είναι ανοιχτή, με τους «ερυθρόλευκους» να εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις.

Ανάμεσά τους είναι και αυτή του Λισάντρο Λόπες της Μπενφίκα. Ο 27χρονος Αργεντινός (με ισπανικό διαβατήριο) κεντρικός αμυντικός δείχνει να αποτελεί εναλλακτική λύση για τη μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού. Παράλληλα, στη λίστα του Ολυμπιακού υπάρχουν κι άλλοι παίκτες και δεν αποκλείεται η έκπληξη μέχρι να κλείσει η μεταγραφή του στόπερ.

Μπάμπης Παπάζογλου

Keywords
Τυχαία Θέματα