Προκρίθηκε για πρώτη φορά στα παιχνίδια νοκ-άουτ του Euro η Πολωνία (video)

21:14 21/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ιστορικές στιγμές για την Πολωνία που νίκησε με 1-0 την Ουκρανία και με δύο νίκες κατέλαβε την 2η θέση από τον τρίτο όμιλο παίρνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της το εισιτήριο για τη φάση νοκ-άουτ του Euro.

[iframe src=»

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Μπλαστσικόφσκι στο 54’.

Μόλις στο 3ο λεπτό οι Πολωνοί απείλησαν με το σουτ του Μίλικ που έδιωξε ο Πιατόφ, ενώ στο 4’ ο Λεβαντόφσκι πλάσαρε έξω χάνοντας μεγάλη ευκαιρία. Οι Ουκρανοί

«απάντησαν» πέντε λεπτά αργότερα (9’) με τον Γιαρμολένκο να καθυστερεί να σουτάρει από καλή θέση, ενώ στο 17’ ο ίδιος σε τετ α τετ έκανε άστοχο πλασέ. Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημίωρου, ο Κονοπλιάνκα σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω.

Στο 54΄οι Πολωνοί άνοιξα το σκορ με τον Μπλαστσικόφσκι να ελίσσεται στη περιοχή και ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Οι παίχτες του Νοβάλκα απείλησαν εκ νέου στο 56’ με τον Καπούστκα να αστοχεί ελάχιστα. Οι Ουκρανοί που αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση με τρεις ήττες, προσπάθησαν για το γκολ της ισοφάρισης χωρίς αποτέλεσμα καθώς και στο 80’ ο Ζοζούλια έστειλε την μπάλα μόλις άουτ με κεφαλιά.

Κάρτες: Κούτσερ, Ροτάν – Καπούστκα

Διαιτητής:

Keywords
Τυχαία Θέματα