«Πρωινή διαδρομή στην επικαιρότητα Πελοποννήσου»

08:27 30/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

–Το Αρχαιολογικό Μουσείο της Τεγέας θα γιορτάσει αύριο τη μεγάλη βράβευση στο διαγωνισμό European Museum of the Year με την ύψιστη διάκριση Special Commendation 2016 με μια μουσική εκδήλωση που οργανώνει η εφορία αρχαιοτήτων σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης.

–Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, δήλωσε την αποχώρησή του από το κόμμα ο Γιάννης Καλλιάνος μέχρι χθες εκπρόσωπος

τύπου του κόμματος.

–Περίπου 10 άτομα με βαριοπούλες, εμφανίστηκαν χθες στα διόδια του Κιάτου και έσπασαν τα γκισέ των διοδίων.

–Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 78χρονος στην τοπική κοινότητα Δυτικής Μάνης, όταν το τρακτέρ που οδηγούσε ανετράπη με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

–Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΟΕΥΠΣ είχε χθες η ένωση πυροσβεστών Αργολίδας. Σκοπός της συνάντησης ήταν η καλύτερη οργάνωση για τη συμμετοχή όλων των ένστολων (πυροσβεστών, αστυνομικών, λιμενικών, στρατιωτικών) εν ενεργεία και αποστράτων στην ΔΕΘ στις 9 Σεπτεμβρίου, στις συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια που οργανώνονται.

– Στις 7 Σεπτεμβρίου, την ημέρα που ξεκινούν οι Παρά ολυμπιακοί αγώνες στη Βραζιλία, ξεκινά με το ποδήλατο ένα υπέροχο ταξίδι με έναν και μοναδικό σκοπό. Η διαδρομή Κωνσταντινούπολη – Ηράκλειο Κρήτης διασχίζοντας 20 ελληνικές πόλεις σε 32 ημέρες με σκοπό να συγκεντρωθούν 19.000 ευρώ για να αγοραστούν 100 αναπηρικά αμαξίδια. Στην περιφέρεια Πελοποννήσου, έχουν οριστεί ως σταθμοί για τους ποδηλάτες, η Κόρινθος, το Ναύπλιο, η Τρίπολη, ο Μελιγαλάς, η Καλαμάτα, η Στούπα και το Γύθειο.

Δέσποινα Αρσένη

Keywords
Τυχαία Θέματα