Πρόεδρος ΔΕΥΑΜΒ: «Αναλαμβάνω την ευθύνη – Η παραίτησή μου στο Δήμαρχο»

13:44 20/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ της ΔΕΥΑΜΒ έθεσε σήμερα στη διάθεση του Δημάρχου Βόλου, ο Απόστολος Γαλάτης, όπως ανακοινώθηκε σε συνέντευξη τύπου, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για τα προβλήματα υδροδότησης που παρουσιάστηκαν στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας, από τις 9 ως τις 15 Ιανουαρίου.

« Θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην πόλη του Βόλου, από όποιο μετερίζι μου ανατεθεί. Έτσι κάνουν όσοι αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Πολιτικοί δεν είμαστε, ούτε θα γίνουμε ποτέ.», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γαλάτης.

Επιπλέον,

στο πλαίσιο της σημερινής συνέντευξης τύπου, ο Απόστολος Γαλάτης άσκησε έντονη κριτική, στις αντιπολιτεύσεις του Δήμου Βόλου αλλά και σε άλλους φορείς, που χρησιμοποίησαν τα προβλήματα στην υδροδότηση για να κάνουν πολιτική, όπως είπε, τονίζοντας παράλληλα ότι αυτή τους η τακτική δείχνει ξεκάθαρα το γιατί οι πολίτες του Βόλου «τους έστειλαν στα σπίτια τους».

« Είχα εργασία πριν εκλεγώ δημοτικός σύμβουλος, δεν ήρθα στο Δήμο για να βγάλω λεφτά, όπως έκαναν άλλα σημερινά πολιτικά σκουλήκια» , είπε ο κ. Γαλάτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα