«Περιπέτειες που τα σπάνε: Ο Τυροκοφτερός» (video)

12:00 7/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το δεύτερο, ολοκαίνουριο παιδικό βιβλίο της παρουσιάζει η αστυνομικός-συγγραφέας Φωτεινή Κωνσταντοπούλου. Το βιβλίο έχει τίτλο «Περιπέτειες που τα σπάνε, ο Τυροκοφτερός» και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ελληνοεκδοτική».

Της Τζένης Χαραλαμπίδου

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016, στις 19:00, στο Multi Event City Loft,

Καραγεώργη Σερβίας 4 (Στοά Καλλιγά), στην Πλατεία Συντάγματος.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Σταματίνα Τσιμτσιλή (παρουσιάστρια), Εμμανουέλα Κόκκαλη (food Blogger) και Αστερία Σταματάκη (διατροφολόγος). Θα συντονίσει η δημοσιογράφος Αλεξία Τασούλη.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Ισίδωρος Κούβελος, ο Ιδρυτής του Μουσείου Ελληνικής Γαστρονομίας, Κωνσταντίνος Ματσουρδέλης και η Αλεξία Μουάτσου, εκπρόσωπος της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε». Στον ρόλο του τυροσαλπιστή θα είναι ο ηθοποιός Δημήτρης Παπαδάτος.

Με τον Τυροκοφτερό τα παιδιά ανακαλύπτουν την πλούσια τη θρεπτική αξία των τυροκομικών και μαθαίνουν για την… αριστοκρατική καταγωγή του, τα γευστικά όνειρά του, τη νόστιμη Λίζα (αχ, η Λίζα…), τα ταξίδια του, αλλά και για ένα μεγαλοφυές σχέδιό του.

Στην εκδήλωση η συγγραφέας θα εγκαινιάσει την ανθρωπιστική δράση «Μικροί μάγειρες και συνταγές αγάπης», η οποία αποτελεί μέρος ενός νέου εκπαιδευτικού κύκλου προγραμμάτων με στόχο τη στήριξη επισιτιστικά ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων, σε συνεργασία με το

Keywords
Τυχαία Θέματα