Πάτρα : Λογίστρια «μαϊμού»

13:26 9/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Παρουσιάστηκε ως λογίστρια της εγγονής της και έβγαλε «λαυράκι» …μια επιτήδεια στην Πάτρα … 2.500 ευρώ κατάφερε να αποσπάσει από την 82χρονη γριούλα, με το πρόσχημα ότι η εγγονή της χρωστούσε στην εφορία !!!

Χωρίς να υποψιαστεί τίποτα η ηλικιωμένη , αφού όλα έγιναν τόσο γρήγορα,όποιες οικονομίες φύλαγε τις έδωσε στην υποτιθέμενη λογίστρια , η οποία μάλιστα δε δίστασε να την επισκεφθεί για να τις παραλάβει . Είναι η συνήθης μέθοδος των απατεώνων που το τελευταίο διάστημα

ολοένα και αυξάνονται και για τους οποίους γίνεται τόσος λόγος από ΜΜΕ και Αστυνομία . Όταν η 82χρονη επικοινώνησε με την εγγονή της προκειμένου να την ρωτήσει για την οφειλή της στην εφορία , αυτή όπως ήταν φυσικό , δεν γνώριζε τίποτα. Αμέσως έγινε καταγγελία στην Ασφάλεια Πατρών .

Σε βάρος της άγνωστης δράστιδας , η οποία σύμφωνα με την μαρτυρία της γριούλας είναι γύρω στα 35 έως 40 , σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και αναζητείται προκειμένου για να συλληφθεί .

Σύμφωνα με πηγές της ΕΡΤ Πάτρας , η Ασφάλεια της πόλης είναι πολύ κοντά σε συλλήψεις και άλλων απατεώνων που βρίσκουν θύματα με την ίδια μέθοδο.

Σύνταξη: Αθανασία Σταμοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα