Πασχαλινή εκστρατεία στήριξης της «Λάμψης» ενάντια στις παιδικές νεοπλασίες

18:37 24/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

O παιδικός καρκίνος μπορεί να ιαθεί, συνεπώς η στήριξη της «Λάμψης» του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδας, δεν είναι απλά μία συμβολική κίνηση, αλλά πράξη με ουσία και πρακτικό αντίκρυσμα.

Έτσι ο σύλλογος, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο/η να στηρίξει τις προσπάθειές του με αφορμή τη γιορτή του Πάσχα. Όπως αναφέρει η «Λάμψη»: «Οι προετοιμασίες για την πασχαλινή εορταγορά της Λάμψης έχουν

σχεδόν ολοκληρωθεί! Χάρη στις πάντα πρόθυμες εθελόντριές μας θα έχουμε και πάλι τη χαρά να σας υποδεχτούμε στα γραφεία του Συλλόγου, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου από τις 11.00 έως τις 18.00!

Όλα όσα χρειάζεστε για το πάσχα θα τα βρείτε εκεί! Λαμπάδες, κοσμήματα, είδη δώρων και διακόσμησης για να διαλέξετε και να γίνεται κομμάτι της προσπάθειας της Λάμψης να ενισχύσει τον αγώνα ζωής των παιδιών με νεοπλασίες!

Διάφορα είδη φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από τις εθελόντριές μας αλλά και από τα παιδιά και τους γονείς της Λάμψης, που ετοιμάζουν και μας στέλνουν χειροποίητες δημιουργίες τους από τα σπίτια τους ή τα παιδο-ογκολογικά τμήματα με τη βοήθεια των δασκάλων τους! Μια συλλογική προσπάθεια από όλους μας για όλους σας! Σύντομα κοντά σας και το φωτογραφικό υλικό με όσα θα βρείτε στο bazaar μας! Σας περιμένουμε!».

Σχετική είδηση: To ert.gr παρουσιάζει τη «Λάμψη»

Keywords
Τυχαία Θέματα