Δράσεις αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

16:57 24/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με καμπάνιες, εμβολιασμούς, προσφορά ιατρικών και υγειονομικών υπηρεσιών, συνεχίζουν τις παρεμβάσεις τους οι Γιατροί του Κόσμου.

Όπως αναφέρουν στο λογαριασμό τους στο facebook: «Συνεχίζουμε τους εμβολιασμούς, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, για την προαγωγή υγείας και την πρόληψη των παιδιών προσφύγων και μεταναστών. Αυτή την εβδομάδα βρισκόμαστε στο Καρά Τεπέ, στη Λέσβο».

Επίσης οι Γιατροί του Κόσμου,

έκαναν γνωστό πως «από το Μάϊο του 2016 μέχρι και τα τέλη Φεβρουαρίου 2017, το πρόγραμμα «Μητέρα & Παιδί» προσέφερε παιδιατρικές υπηρεσίες σε πάνω από 2.680 βρέφη και νήπια έως 12 μηνών σε Ανοιχτά Πολυϊατρεία των Γιατρών του Κόσμου και σε προσφυγικούς καταυλισμούς. Παράλληλα έγινε διανομή 463 βρεφικών πακέτων με γάλατα, κρέμες, είδη ατομικής υγιεινής και βρεφικής φροντίδας».

Τέλος και με το Πάσχα να πλησιάζει, οι ΓτΚ ενημερώνουν ότι κυκλοφορούν πασχαλινές λαμπάδες – χειροποίητες και μοναδικές – και πασχαλινά είδη, με στόχο την οικονομική ενίσχυση των δράσεών τους. Έως τις 13 Απριλίου θα βρίσκονται καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00 στο περίπτερό τους στα Προπύλαια – στάση μετρό «Πανεπιστήμιο».

Πηγή φωτο: ΓτΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα