Παραίτηση Αρκάδα Περιφερειακού Συμβούλου

20:40 24/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την παραίτησή του απ’ την ιδιότητα του περιφερειακού συμβούλου, ανακοίνωσε μέσω γραπτής τοποθέτησης, ο δικηγόρος Τάκης Γατσόπουλος της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα«.

Το μέλος του προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου, με αφορμή τις εξελίξεις στο θέμα των απορριμμάτων, εκφράζει την καθολική του αντίθεση, πάνω σ’ όλες αυτές τις εξελίξεις(γνωμοδότηση μελέτης περιβαλλοντικών όρων, γνωμοδότηση αναθεωρημένου περιφερειακού σχεδιασμού, προοπτική ΣΔΙΤ κ.ά.) και για το λόγο αυτό, δηλώνει, ότι, εγκαταλείπει την ιδιότητα του περιφερειακού

συμβούλου.
O κ. Γατσόπουλος, καταλήγει ως εξής στο μήνυμά του:»(…) παραιτούμαι της ιδιότητας του περιφερειακού συμβούλου εκλεγμένου στην περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας συνεχίζοντας αδιαπραγμάτευτα και ενωτικά να δεσμεύομαι με όσους παλεύουν μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο στον αγώνα κατά της ΣΔΙΤ απορριμμάτων Πελοποννήσου και συνακόλουθα του ΤΕΡΝΑτουργήματος στην Αρκαδία……. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.
Καλώ παράλληλα τους πολίτες, τις συλλογικότητές τους και ιδίως τους Δημάρχους, το Φο.δ.σ.α. Π.Π., τα Κόμματα, τους Βουλευτές και την Κυβέρνηση να αναλάβουν ΤΩΡΑ τις σχετικές ιστορικές ευθύνες τους απέναντι στο μέλλον».

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα