Ασθενοφόρο – δωρεά από τον Α.Σ. Βόλου – ΕΒΟΛ

16:16 4/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ
Αύριο θα παραδοθεί από τον Α.Σ. ΒΟΛΟΥ – ΕΒΟΛ το πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο που η Διοίκηση του Συνεταιρισμού δωρίζει στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου του Δήμου Ρήγα Φεραίου για την κάλυψη των άμεσων αναγκών του.

Πρόκειται για το πρώτο από τα δύο ασθενοφόρα που ο Συνεταιρισμός αποφάσισε να δωρίσει για την κάλυψη αναγκών του Νομού. Το δεύτερο αναμένεται να παραχωρηθεί στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου το επόμενο διάστημα.Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου – ΕΒΟΛ,
κ. Νικήτα Πρίντζο, η παράδοση του ασθενοφόρου θα γίνει αύριο Παρασκευή, στις 12:30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας ΕΒΟΛ.Στην τελετή παράδοσης θα παραστούν ο Περιφερειάρχης κ. Κων. Αγοραστός, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Θ. Κολυνδρίνη, ο Δήμαρχος του Δήμου Ρήγα Φεραίου κ. Δ. Νασίκας, οι Πρόεδροι των τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ο Διοικητής της Ε’ Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Νέστορας Αντωνίου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου κ. Ματθαίος Δραμητινός, ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου Νοσοκομείου Βόλου κ. Αθ. Λιούπης, η Υπεύθυνη Επιστημονικής Λειτουργίας του Κ.Υ. Βελεστίνου, κ. Σαρηγιάννη και ο πρώην Δήμαρχος Δήμου Ρήγα Φεραίου κ. Κων. Κανάρης.Η παράδοση του δεύτερου ασθενοφόρου στο Νοσοκομείο Βόλου θα γίνει μετά την ολοκλήρωση διαδικαστικών θεμάτων (εκτελωνισμός, αριθμός κυκλοφορίας, κλπ), το αργότερο εντός των δύο προσεχών εβδομάδων.Αξίζει να σημειωθεί ότι η αξία των δύο καινούριων και πλήρως εξοπλισμένων ασθενοφόρων ανήλθε στο ποσό των 120.000 ευρώ, ποσό το οποίο έχει καλυφθεί από τον Α.Σ. ΒΟΛΟΥ.
Keywords
Τυχαία Θέματα