Παππάς για ΝΔ: Δεν καταλαβαίνει ότι μπορεί να δώσεις μια πολιτική μάχη και να κερδίσεις

18:42 22/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην αντεπίθεση πέρασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς με αφορμή τις εκτιμήσεις της ΝΔ για τις αποφάσεις του Eurogroup και τη διαπραγμάτευση.

Σε συνέντευξη του στον ρ/σ «Στο Κόκκινο» ο κ. Παππάς τόνισε ότι η ΝΔ δεν μπορεί να συλλάβει ότι μπορείς να δώσεις μία πολιτική μάχη και να κερδίσεις κάποιο έδαφος, να μειωθούν τα πλεονάσματα, να απομονωθούν οι φωνές που ζητούν μέτρα «εδώ και τώρα», να μπει και άλλος θεσμός πέραν της τρόικας ως επιβλέπων και αξιολογών του ελληνικού προγράμματος, να κερδίσεις την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Με

την κατ’ αρχήν συμφωνία στο Eurogroup διαψεύστηκαν όσοι έλεγαν ότι η διεκδίκηση αναγκαστικά οδηγεί σε απώλειες και η πολιτική διαπραγμάτευση είναι εναντίον των συμφερόντων της χώρας, υπογράμμισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

ΝΔ: Έπεσαν οι μάσκες κ. Παππά

Η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, με αφορμή τη συνέντευξη του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κ. Παππά, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο αποτυχημένος Υπουργός – καναλάρχης των βοσκοτοπίων της Ιθάκης, κ. Παππάς ας καταλάβει ότι, παρότι είναι απόκριες, έπεσαν οι μάσκες.Αποκαλύφθηκε το αυταρχικό πρόσωπο της Κυβέρνησης στην προσπάθεια καθεστωτικού τύπου ελέγχου των Μ.Μ.Ε. Μετά το προχθεσινό Eurogroup αποκαλύφθηκε επίσης, ότι το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα και τον ίδιο είναι η παραμονή στην εξουσία με κάθε κόστος για τους πολίτες. Μετά τον χαρταετό, λοιπόν, ας ετοιμάζεται μαζί με τους συντρόφους του να ψηφίσει το “ναι” σε όλα.

Παππάς: Χαμηλό το επίπεδο των ανακοινώσεων της ΝΔ

Απαντώντας στην κ. Ασημακοπούλου ο κ. Παππάς, έκανε λόγο, για ίδιες και απαράλλαχτες ανακοινώσεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά Η κυρία Ασημακοπούλου μάλλον θεωρεί ότι ο κ. Μητσοτάκης της έχει αναθέσει μία εξαιρετικά βαρετή δουλειά. Ας κοιτάξει όλες τις ανακοινώσεις που εξέδωσε. Είναι ίδιες κι απαράλλαχτες. Χαμηλό επίπεδο, χυδαίοι χαρακτηρισμοί και μόνιμο αίτημα να μην υπάρξουν άδειες και τίμημα για τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα