Πανσερραϊκός: Έχασε στο Αγρίνιο, κέρδισε τις εντυπώσεις

10:20 26/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Πανσερραϊκός στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα για τα «λιοντάρια» με προπονητή τον Περικλή Αμανατίδη που δέχθηκαν γκολ μετά από τέσσερα παιχνίδια (ενός κυπέλλου και τριών φιλικών) που είχαν διατηρήσει ανέπαφη την εστία τους. Βέβαια ο Πανσερραϊκός μπορεί να έχασε αλλά διατήρησε «ζωντανές» τις ελπίδες του για πρόκριση αφού την τελευταία αγωνιστική

υποδέχεται στις Σέρρες την Ξάνθη (πιθανότητες αποκλεισμού της με τριπλή ισοβαθμία) ενώ ο ισόβαθμος του, Παναιτωλικός θα παίξει στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη (προκρίνονται στην επόμενη φάση οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας κάθε ομίλου). Πάντως είναι χαρακτηριστικό ότι και οι έντεκα ομάδες της Football league έχασαν τα παιχνίδια αγωνιζόμενες με ομάδες της μεγαλύτερης κατηγορίας και μάλιστα κάποιες από αυτές με μεγάλα σκορ. Κάτι που οφείλεται σίγουρα στην απουσία επίσημων παιχνιδιών στα πόδια των παικτών των ομάδων της Football league αλλά και στο γεγονός ότι όλες οι ομάδες είχαν κυρίως το μυαλό τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Ιωαννίδης μαρκάρει τον αντίπαλο του

Ο Πανσερραϊκός έδειξε καλά στοιχεία (με πολλά τρεξίματα, πάθος από τους παίκτες, ομάδα με πλάνο μέσα στο γήπεδο, με συγκέντρωση και βοήθειες από πολλούς πάικτες) αλλά και αδυναμίες (κυρίως στη δημιουργία φάσεων στην αντίπαλη εστία) ενώ στα ελαφρυντικά για τη Σερραϊκή ομάδα είναι ότι πήγε στο Αγρίνιο χωρίς δύο από τους καλύτερους του παίκτες στα παιχνίδια προετοιμασίας και κυπέλλου , το Στέλιο Πόζογλου και τον Στέργιο Τσιμίκα ενώ ο Περικλής Αμανατίδης έκανε δύο αναγκαστικές αλλαγές, τους δύο ακραίους οπισθοφύλακες Ντούσαν Στέβιτς και Γιώργο Ιωαννίδη. Κάτι που ανάγκασε τον έμπειρο τεχνικό να κάνει εσωτερικές αλλαγές περνώντας τον Τζιτζικαλάκη δεξιό μπακ, τον Τσελεπίδη κεντρικό αμυντικό και τον Τσαμούρη από στόπερ σε αριστερό μπακ.

Το φίλμ του αγώνα:
3ο Σουτ του Πάουλο από κοντά, η μπάλα πέρασε άουτ
8ο Γκολ (1-0) Μετά από προσπάθεια του Μύγα από δεξιά, ο Βραζιλιάνος Μάρκος Πάολο από το σημείο του πέναλτι με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Ρίστιτς.
21ο Μετά από πάσα του Μοράρ, ο Μαρκόβσκι μόνος απέναντι από τον Ρίστιτς έστειλα τη μπάλα άουτ.
25ο Σέντρα του Ρόσα από τα δεξιά, σουτ στην κίνηση του Κλέσιο από το ύψος της περιοχής, άουτ
49ο Σουτ του Στέβιτς από το ύψος της περιοχής άουτ
50ο Προβολή του Μαρκόβσκι μπλόκαρε ο Ρίστιτς
61ο Σέντρα του Μάζουρεκ για τον Ντίας μέσα στην περιοχή, πλασέ του τελευταίου, η μπάλα βρήκε και το οριζόντιο δοκάρι.
75ο Απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκούρτσα, ο Τσενάμο μπλόκαρε την μπάλα.
84ο Γκολ (2-0) Σέντρα του Μάζουρεκ για τον Χαντάκια στο δεύτερο δοκάρι, αυτός με κεφαλιά – πάσα βρήκε τον Μαρκόβσκι που με νέα κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.86ο Σουτ του Γκούρτσα, μπλόκαρε ο Τσέναμο.
87ο Σουτ του Ρούτση, μπλόκαρε και πάλι ο Τσέναμο
88ο Σουτ Κλέσιο απέκρουσε ο Ρίστιτς

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Τσέναμο, Μόρας, Χαντάκιας, Μύγας (57ο Ντίας), Παρράς, Μπεχαράνο (71ο Μπράβο), Μάρκος Πάουλο, Ρόσα (46ο Μασουρέκ), Κλέζιο, Μοράρ, Μαρκόβσκι.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Σιάκκας, Τσαμούρης, Ιωαννίδης (65ο Τζιτζικαλάκης), Βοσκόπουλος, Στέβιτς (54ο Τσελεπίδης), Παπουτσογιαννόπουλος (67ο Φουσού), Γκέκας, , Δούμτσιος, Ρούτσης, Γκούρτσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα