Παλαίμαχοι με … «επτάσφαιρο»

21:53 10/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Γκολ και θέαμα από την ομάδα των παλαιμάχων του Πανσερραϊκού στο σημερινό φιλικό παιχνίδι τους κόντρα στην ομάδα των παλαιμάχων ανεξαρτήτων ομάδων Θεσσαλονίκης.

Οι παλαίμαχοι του Πανσερραϊκού κέρδισαν με σκορ 7-0 κι έδειξαν ότι βρίσκονται σε… καλή αγωνιστική κατάσταση. Άλλωστε το προπονητικό δίδυμο των Γιώργου Τσιφούτη και Τάκη Βάβαλη επέλεξε ένα… επιθετικογενές σχήμα με 4-3-3 και παίκτες που είχαν μια σχέση… στοργής με τα αντίπαλα δίχτυα όπως ο Χρήστος Πεμπές (που πέρασε ως αλλαγή)

και οι βασικοί, ο Γιώργος Ζαχαριάδης, ο Νίκος Γανίκας, ο Γιώργος Παναγιωτίδης και ο Βαγγέλης Μητσόπουλος. Την ενδεκάδα συμπλήρωναν ο τερματοφύλακας Σωτήρης Τσακιρίδης, ο Βασίλης Βαγενάς, ο Σάκης Καρυπίδης, ο Ζήσης Αρβανιτίδης, ο Γιάννης Βαλλιάνης, ο Μαργαρίτης Τσιφούτης και ο Βαγγέλης Τσιρίκας. Αναπληρωματικοί ήταν… όσοι άργησαν να βρίσκονται στο γήπεδο την ώρα έναρξης του αγώνα. Όσο για τα γκολ το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο (η πληροφορία ότι το παιχνίδι βιντεοσκοπήθηκε για να το δείξει ο Παναγιώτης Διλμπέρης στους παίκτες του ενόψει ΟΦΗ δεν επαληθεύτηκε). Ο Χρήστος Πεμπές πέτυχε δύο γκολ κι από ένα οι Μητσόπουλος (με σουτ στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας), Βαγενάς, Ζαχαριάδης, Γανίκας και Εγγονίδης. Στο παιχνίδι αγωνίστηκαν και οι Άγγος, Μπαϊρας και Αποστόλου.

Η ενδεκάδα του Πανσερραϊκού
Γανίκας, Τσακιρίδης, Ζαχαριάδης, Τσιφούτης, Παναγιωτίδης, Καρυπίδης
(κάτω) Βαλλιάνης, Τσιρίκας, Μητσόπουλος, Αρβανιτίδης, Βαγενάς

Επόμενο παιχνίδι για τους παλαίμαχους του Πανσερραϊκού είναι στις 24 Απριλίου στη Ξάνθη.

Η ομάδα των Παλαιμάχων Ανεξαρτήτων Ομάδων Θεσσαλονίκης

Αλέξανδρος Γεωργιάδης: «Τιμή μας που παίζουμε με τον Πανσερραϊκό»

Η ομάδα των Παλαιμάχων Ανεξαρτήτων Ομάδων Θεσσαλονίκης αποτελείται από μια μικτή ομάδα ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν σε ένα πρωτάθλημα που διεξάγεται εδώ και 45 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Ο πρόεδρος του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου βετεράνων Αλέξανδρος Γεωργιάδης είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Η επιλογή των ποδοσφαιριστών γίνεται από τις 14 ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Δίνουμε πολλά φιλικά παιχνίδια το χρόνο. Από το πρωτάθλημα μας έχουν περάσει μεγάλα ονόματα όπως ο Χατζηπαναγής, ο Παπαϊωάννου κ.α. Επιδιώξαμε να παίξουμε με τον Πανσερραϊκό γιατί για εμάς ο Πανσερραϊκός είναι μια ομάδα με ιστορία και οι παλαίμαχοι του έχουν παίξει Α εθνική. Είναι χαρά μας και τιμή μας να παίξουμε με τον Πανσερραϊκό. Κάποιους που βλέπαμε από την τηλεόραση να τους δούμε από κοντά».

Οδηγίες από Τσιφούτη, Βάβαλη. Στον πάγκο και οι Πεμπές, Σαββίδης, Μπαϊρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα