Π. Πολάκης: Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση στο νοσοκομείο Ιεράπετρας και… μήνυμα για τους «μπαχαλάκηδες»

19:27 13/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Εξαιρετική» χαρακτήρισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, τη συνάντηση και σύσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας με τους φορείς του νοσοκομείου ,την επιτροπή των κατοίκων, το δήμαρχο, τη διοίκηση της ΥΠΕ και τους εργαζόμενους.

Στη διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Πολάκης προχώρησε σε ένα απολογισμό των πρωτοβουλιών για την ανασύσταση του ΕΣΥ, ενώ έδωσε σαφείς δεσμεύσεις για την ενίσχυση τόσο του νοσοκομείου Ιεράπετρας όσο και των άλλων νοσοκομείων – Κέντρων Υγείας του νομού.


«Show» οι… «αγανακτισμένοι»

Παράλληλα,

ο υπουργός αναφέρθηκε με σκληρά λόγια σε όσους επιχείρησαν να ματαιώσουν την επίσκεψή του στο ίδρυμα, στη διάρκεια συγκέντρωσης κατοίκων: «Το show από δέκα ακροδεξιούς και πέντε Λαετζηδες για τις ανάγκες των καναλιών που ήθελαν «φασαρία» δεν μπόρεσαν να αμαυρώσουν ούτε να σταματήσουν τη συζήτηση με τον κόσμο. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ», ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο κ. Πολάκης.


Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ

«Η σημερινή επίσκεψη στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας απέδειξε, για άλλη μια φορά, ότι οι απειλές τους πέφτουν στο κενό», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Ν.

Keywords
Τυχαία Θέματα