Βόλος: Συνάντηση επαγγελματοβιοτεχνών με Μαρίνα Χρυσοβελώνη

19:21 13/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματοβιοτέχνες της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Μαγνησίας συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας με την υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μ. Χρυσοβελώνη.

Στη συνάντηση, οι επαγγελματοβιοτέχνες έθεσαν για μία ακόμη φορά την ανάγκη να καθιερωθεί ακατάσχετος λογαριασμός. Επίσης, εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους στην προοπτική οι συναλλαγές άνω των 500 ευρώ να γίνονται με κάρτα. Επιπλέον έθεσε το θέμα των κόκκινων δανείων ενώ πρότειναν το επίδομα

ανεργίας να μετατραπεί σε επίδομα απασχόλησης.

Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Τρύφων Πλαστάρας επισήμανε πως στόχος της συνάντησης ήταν να τεθούν υπόψη της υφυπουργού τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η κ. Χρυσοβελώνη από την πλευρά της επισήμανε ότι πολλές από τις προτάσεις των επαγγελματοβιοτεχνών παρουσιάζουν ενδιαφέρον και θα ληφθούν υπόψη.

Η συνάντηση των δυο πλευρών ανανεώθηκε για την επόμενη εβδομάδα στο υπουργείο Υποδομών, προκειμένου να υπάρξει προσέγγιση των προβλημάτων των κλάδων που εκπροσωπεί η Ομοσπονδία, καθώς και σχεδιασμός πρωτοβουλιών που θα ενισχύσουν το προφίλ ανάπτυξης και τη δυναμική τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα