Ορεστιάδα: Θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη

13:43 23/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Νεκρός ανασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε, ένας 64χρονος άνδρας από την περιοχή Ορεστιάδας, μετά από σφοδρή, μετωπική σύγκρουση με κενό βυτιοφόρο, ένα χιλιόμετρο πριν τον κόμβο των Καστανεών.

Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 4 τα ξημερώματα, όταν, για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους, το βυτιοφόρο, που κινούνταν με κατεύθυνση το Ορμένιο, συγκρούστηκε με το Ι. Χ. που βρίσκονταν στη λωρίδα της αντίθετης κατεύθυνσης. Ο 58χρονος οδηγός του βυτιοφόρου εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, εντοπίστηκε όμως λίγο μετά από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κυπρίνου και συνελήφθη.

Την προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας. Με αφορμή το περιστατικό, η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ θυμίζει στους οδηγούς και χρήστες του οδικού δικτύου ότι εάν εμπλακούν σε τροχαίο ατύχημα είναι υποχρεωμένοι να σταματήσουν στο σημείο και να ειδοποιήσουν τις αστυνομικές αρχές, ενώ εάν από το συμβάν προκλήθηκε θάνατος ή σωματική βλάβη, θα πρέπει να προσφερθεί και η αναγκαία βοήθεια.

Συντάκτης: Χρυσούλα Σαμουρίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα