Ορεστιάδα: Ημέρα «Ανοιχτών» Θυρών» από το σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

13:33 26/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην ημέρα ανοιχτών θυρών προσκαλεί τους κατοίκους της περιοχής το Σχολείο Δεύτερης ευκαιρίας Ορεστιάδας το οποίο βρίσκεται στο πρώην στρατόπεδο Σταθάτου στις 6:30 το απόγευμα, της Παρασκευής 27 του μηνός.
Σκοπός είναι η γνωριμία με τον διαφορετικό αυτό τρόπο μάθησης των ΣΔΕ, το πρόγραμμα του σχολείου, την οργάνωση και τις εργασίες των εκπαιδευομένων μέσα από τα projects και τα προγράμματα που υλοποιούνται κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους, τις δραστηριότητες και τις εκπαιδευτικές δυνατότητες

που δίνονται και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες μέσα από έναν καινοτόμο θεσμό που περιλαμβάνει σύμβουλο ψυχολόγο και σύμβουλο σταδιοδρομίας για κάθε ΣΔΕ. «Θέλουμε ο κόσμος να γνωρίσει το σχολείο μας ώστε να σκαφθεί η διστακτικότητα που μπορεί να έχουν κάποιοι που ενδιαφέρονται να συνεχίσουν την εκπαίδευση τους» είπε στην ΕΡΤ Ν. Ορεστιάδας ο διευθυντής του ΣΔΕ, Θανάσης Κυρκούσης. Σημειώνεται ότι στο ΣΔΕ Ορεστιάδας φοιτούν 50 εκπαιδευόμενοι ηλικίας από 19 έως 60 ετών, προερχόμενοι από περιοχές των δήμων Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου και Σουφλίου.
ΕΡΤ Ορεστιάδας
Συνέντευξη-Σύνταξη: Δήμητρα Παρασκευοπούλου

The post Ορεστιάδα: Ημέρα «Ανοιχτών» Θυρών» από το σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα