Ορεστιάδα: «Δεν τίθεται θέμα δημόσιας υγείας» διευκρινίζει για τους ελέγχους στα δημοτικά σφαγεία ο Χρ. Ορμανλίδης

18:52 1/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε ποσοστό 95% έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης βλαβών και μικροφθορών στον τεχνικό εξοπλισμό και στις κτιριακές εγκαταστάσεις του δημοτικού σφαγείου Ορεστιάδας, εργασίες που επιβλήθηκε να υλοποιηθούν μετά από εκτενείς ελέγχους που διενήργησε η Διεύθυνση Κτηνιατρικής, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και μικτά ελεγκτικά κλιμάκια, κατόπιν σχετικής επώνυμης καταγγελίας προς την εισαγγελία Ορεστιάδας.
“Σε καμία περίπτωση οι έλεγχοι και τα πορίσματα δεν πιστοποίησαν ζητήματα απειλής για τη δημόσια υγεία” ξεκαθάρισε μιλώντας στην ΕΡΤ

Ν. Ορεστιάδας, για το θέμα, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου, Χρήστος Ορμανλίδης. Όπως ανέφερε, για το μεγαλύτερο μέρος των επισημάνσεων που έγιναν , ήδη ο δήμος είχε δρομολογήσει την καταγραφή τους και μάλιστα είναι σε εξέλιξη η εκπόνηση μελέτης που αφορά στην επέκταση και τον εκσυγχρονισμό των δημοτικών σφαγείων, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στο επόμενο δίμηνο. “Στόχος μας είναι η διαφύλαξη του δημοτικού σφαγείου, το οποίο είναι και το μοναδικό που λειτουργεί σε ολόκληρο τον Έβρο και εξυπηρετεί τις ανάγκες όσων εμπλέκονται με τη διαδικασία, ενώ επιπλέον αποτελεί και μία από τις κερδοφόρες επιχειρήσεις” σημείωσε ο κ. Ορμανλίδης.

ΕΡΤ Ορεστιάδας
Συνέντευξη-Σύνταξη:Δήμητρα Παρασκευοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα