Ολοκλήρωση προσυνεδριακών διαδικασιών για ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

12:58 10/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με την εκλογή συνέδρων σήμερα από την Νεολαία του κόμματος, ολοκληρώνονται οι προσυνεδριακές δραστηριότητες του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας εν όψει του δεύτερου συνεδρίου που θα διεξαχθεί από 13-16 Οκτωβρίου. Ήδη πάντως εξελέγησαν 42 σύνεδροι.

Οι προσυνεδριακές διαδικασίξες ξεκίνησαν στις 19 Σεπτέμβρη με αφετηρία την κοινή συνέλευση των οργανώσεων του Δήμου Βόλου με εισηγητή το μέλος της ΠΓ Νίκο Σκορίνη, ο οποίος την επόμενη μέρα παραχώρησε συνέντευξη στα τοπικά Μ.Μ.Ε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, «πραγματοποιήθηκαν συνελεύσεις

σε όλες τις οργανώσεις του νομού όπου συζητήθηκαν οι θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής και αναδείχθηκαν οι σύνεδροι που θα πάρουν μέρος στην κορυφαία διαδικασία του κόμματος. Οι συνελεύσεις χαρακτηρίστηκαν από την πολύ μαζική προσέλευση των μελών στον πολιτικό διάλογο και στις ψηφοφορίες εκλογής αντιπροσώπων.

Κοινό γνώρισμα των τοποθετήσεων των μελών που πήραν το λόγο σε αυτές τις συνελεύσεις ήταν η διάθεση να συμβάλουν στην προσπάθεια υπέρβασης των οργανωτικών προβλημάτων που παρατηρούνται στη λειτουργία των οργανώσεων του κόμματος και η αποφασιστικότητα για τη στήριξη της κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, Θέματα όπως αυτό της ενίσχυσης των παρεμβάσεων του κόμματος στην κοινωνία και στα κινήματα αποτέλεσαν μεγάλο τμήμα των συζητήσεων που πραγματοποιήθηκαν

Το κλείσιμο αυτού του προσυνεδριακού κύκλου δράσεων έγινε με την πολύ πετυχημένη εκδήλωση με ομιλητή τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.

Οι σύνεδροι που έχουν εκλεγεί έως σήμερα (εκκρεμεί η εκλογή αντιπροσώπων από την Νεολαία, όπως προαναφέρουμε), είναι οι παρακάτω: Ελένη Ανδρέου-Μεϊκοπούλου Μαρίνα Ανδρίτσου-Χορδάκη, Αργύρης Αντάμης, Γιάννης Αντωνιάδης, Βασίλης Αποστολάκης, Ιάσονας Αποστολάκης, Νίκος Βαλής, Κώστας Βογιατζής, Ελένη Γκάργκα, Απόστολος Δημητριάδης, Δημήτρης Δημητριάδης, Ναταλία Δοδότσιου, Σταμάτης Ζάτας – Παγασαίος, Άκης Καλαμαράς, Ρούλη Καραγιάννη, Φωκάς Καρακούσης, Μιλτιάδης Καραπιπέρης, Μιχάλης Καστρινάκης, Αγγελικής Κατσαλή, Σταύρος Κατσούρας, Γιάννης Κλείτσας, Στέφανος Λάζος, Δήμητρα Μανώλη, Αφροδίτη Μαστροδήμου, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Δημήτρης Μελισσουργός, Βάσω Μπαρλαμπάνη, Στάθης Νικηφόρου,Ρίζος Πάντζιος, Μανώλης Παπαευαγγέλου, Δημήτρης Παπαϊωάννου, Κατερίνα Παπανάτσιου, Μαρία Πολάτου, Κώστας Πουλάκης, Γιώργος Σταμπουλής, Βασίλης Τζινόπουλος, Δήμητρα Τζιντρούδη, Θεόδωρος Τόλιας, Κατερίνα Τσερκέζη, Χρήστος Τσιοκάρας, Παντελής Τσιρέπας και Ευαγγελία Τσουμπέκου».

Keywords
Τυχαία Θέματα