Οι Σερραίοι που πήγαν Βελιγράδι

03:30 5/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη μοναδική εμπειρία να ζήσουν από κοντά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου έχουν τέσσερις Σερραίοι που ταξίδεψαν στο Βελιγράδι.

Ο προπονητής του Γ.Σ. Σέρρες 93 Σάββας Κεφαλίδης, ο αθλητής και γιος του ο Κώστας Κεφαλίδης και οι Βασίλης και Αντώνης Διαμαντίδης παρακολουθούν από κοντά αυτή τη σημαντική διοργάνωση.

Οι τέσσερις Σερραίοι έξω από το στάδιο των αγώνων

Ο Σάββας Κεφαλίδης που υπηρετεί το επί κοντώ από το 1984 ως αθλητής του Α.Ο. Δράμας και από το 1997

ως προπονητής του Γ.Σ. Σέρρες 93 μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για την επιτυχία της Κατερίνας Στεφανίδη: «Η Κατερίνα είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη στον κόσμο. Ήθελε πολύ να κερδίσει και το έκανε. Ως προπονητής είμαι πολύ χαρούμενος γιατί υπηρετώ το επί κοντώ και βλέπω τον αγώνα των παιδιών που πιάνει τόπο». Για τον Κώστα Φιλιππίδη που κατέκτησε το πρώτο Ελληνικό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο Σάββας Κεφαλίδης είπε: «ο Κώστας έκανε πολύ καλό και συγκεντρωμένο αγώνα. Τόλμησε και του βγήκε. Ήταν ένας αγώνας, το επί κοντώ ανδρών πολύ δύσκολος. Έλλειπε ο ρέκορντμαν Λαβιλενί αλλά όλοι οι άλλοι ήταν ισάξιοι. Και φυσικά πρέπει να επισημάνουμε ότι η Ελλάδα, η μικρή αυτή χώρα και μεγάλη στο Επί κοντώ έχει και τον καλύτερο Έφηβο στον κόσμο τον Εμμανουήλ Καραλή που βγήκε 11ος Όσο για τη διοργάνωση ο προπονητής του Γ.Σ. Σέρρες 93 είπε : «μακάρι τέτοιους αγώνες να ξαναφέρουμε στην Ελλάδα»

Ο Σάββας Κεφαλίδης με τον τον 1o και τον 3ο αθλητή του επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
Keywords
Τυχαία Θέματα