Οι νέοι διοικητές στα Κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης σε Χίο και Σάμο

09:38 9/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Εκδόθηκαν τα ΦΕΚ ανάληψης καθηκόντων των Διοικητών στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης Χίου, Σάμου, Λέρου, Κω και Φυλακίου, σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Σε θέση Διοικητή του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Χίου της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, διορίζεται ο κ. Τσιγκαλάγης Θεόφιλος για θητεία ενός (1) έτους που μπορεί να παραταθεί για δύο (2) ακόμη έτη και να παραταθεί εκ νέου ή να ανανεωθεί ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες.

Σε

θέση Διοικητή του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Σάμου της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, διορίζεται η κ. Νιούτσικου Μαρία-Δήμητρα για θητεία ενός (1) έτους που μπορεί να παραταθεί για δύο (2) ακόμη έτη και να παραταθεί εκ νέου ή να ανανε- ωθεί ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες.

Ακόμη διοικητή στο κέντρο στην Κω διορίζεται η κ. Κρητικού Μαρία, στη Λέρο διορίζεται ο κ. Μιγγιάνης Βασίλειος, ενώ διορίζεται η υπάλληλος του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Λογοθέτη Ειρήνη σε θέση Διοικητή του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται ν’ ανακοινωθεί και ο διορισμός διοικητή για το κέντρο της Μόριας.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σπυριδάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα