Οι Ίκαροι «άνοιξαν τα φτερά» τους (φώτο)

14:02 9/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Μια πολύ όμορφη εικόνα παρουσίαζε σήμερα το πρωί το κλειστό γυμναστήριο Σερρών.

Δεκάδες μικρά παιδιά, αγόρια και κορίτσια, με τη μπάλα του μπάσκετ στα χέρια έπαιζαν, συμμετείχαν σε διαγωνισμούς, διασκέδαζαν κι έστελναν το μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας. Όλα αυτά, στον καθιερωμένο αγιασμό της ομάδας μπάσκετ και των τμημάτων υποδομής των Ικάρων.

Ένας σύλλογος με βαθιές ρίζες στη Σερραϊκή κοινωνία αφού και εδώ και πολλά χρόνια καλλιεργεί τον αθλητισμό στις μικρές ηλικίες αλλά και τον πρωταθλητισμό στις πρώτες του ομάδες. Ένα Σύλλογος που αποτελεί

αστείρευτη πηγή ταλέντων.

Ο ιερέας που τέλεσε τον αγιασμό μετέφερε μήνυμα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σερρών κ Νιγρίτης κ. Θεολόγου προς τα παιδιά ενώ ο πρόεδρος των Ικάρων κ. Άρης Αθανασιάδης στο χαιρετισμό του μίλησε για την αξία του αθλητισμού: «ο αγιασμός σηματοδοτεί επίσημα την έναρξη της περιόδου 2016-17, εύχομαι να είναι μια χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει. Ο στόχος των Ικάρων όλα αυτά τα χρόνια παραμένει ο υγιής αθλητισμός που θα απομακρύνει τα παιδιά που θα συμμετάσχουν από τις «κατατοπιές» που υπάρχουν στην κοινωνία και στο διαδίκτυο. Καλύτερα μια ώρα προπόνηση στο γήπεδο παρά μια ώρα στο face book. Θέλω να τονίσω ότι οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα τη φετινή περίοδο είναι η ανδρική ομάδα στη Γ εθνική κατηγορία και οι ομάδες παίδων και εφήβων των Ικάρων και της ΑΕΣ στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Είναι δύσκολες χρονιές. Οι Ίκαροι είναι παρόντες σε όλα τα πρωταθλήματα, έχουν ανάγκη τη στήριξη όλων των ανθρώπων και των φορέων της πόλης και του Νομού για να μπορέσουν να κάνουν πράξη τους στόχους που έχουν βάλει. Εύχομαι η χρονιά να είναι καλή, με υγεία και η συνέχεια ανήκει στα παιδιά».

Ο πρόεδρος των Ικάρων Άρης Αθανασιάδης

Μαζί με τον πρόεδρο Άρη Αθανασιάδη ήταν όλα τα μέλη της διοίκησης των Ικάρων (απουσίαζε για προσωπικούς λόγους ο κ. Γιάννης Δεσποτίδης), της διοίκησης της ΑΕΣ, οι προπονητές των τμημάτων και οι γονείς των παιδιών.

Παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Γιάννης Μωυσιάδης, ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης, εκπρόσωπος του Βουλευτή κ. Μιχάλη Τζελέπη και ο χορηγός της εκδήλωσης κ. Κώστας Πασχαλίδης. Ακολούθησαν αγώνες επίδειξης από τους αθλητές των τμημάτων υποδομής.

Ο Παναγιώτης Σπανός μίλησε ως εκπρόσωπος όλων των προπονητών του συλλόγουΗ πρώτη ομάδα με τον προπονητή Στέργιο Ποργιόπουλο και τους παίκτες ήταν εκείΤο ταλέντο τους στο μπάσκετ έδειξαν τα παιδιά των ακαδημιών των ΙκάρωνΗ μέρα άνηκε στους Ικάρους

Keywords
Τυχαία Θέματα