Οι Γάλλοι και η Ρόμα για Μασουακού

17:12 11/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το όνομά του Αρτούρ Μασουακού είναι κάθε καλοκαίρι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Πέρσι είχε φτάσει κοντά στη μεταγραφή του στην Ίντερ, ωστόσο οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού (το συζητούσε μόνον για ποσά πάνω από 10 εκατομμύρια) αποδείχθηκαν πολύ υψηλές ακόμη και για τους «νερατζούρι».

Φέτος, ο… χορός των ενδιαφερόμενων για τον 23χρονο αριστερό μπακ των «ερυθρόλευκων» συνεχίζεται. Η Μονακό τον παρακολουθεί

εδώ και καιρό, ωστόσο έχει και αντίπαλο από τη Γαλλία, καθώς ο Μασουακού είναι στη λίστα και της Λιόν. Πρόσφατα, στη διεκδίκησή του ήταν δυνατά και η Ρόμα. Οι Ιταλοί ασχολούνται και με την περίπτωση του Λούκας Ντιν, τον οποίο είχαν φέτος στο ρόστερ τους, δανεικό από την Παρί Σεν Ζερμέν. Σημερινό δημοσίευμα στην Ιταλία αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Μασουακού, αλλά η μεταγραφή του μόνον εύκολη δεν είναι.

Πρόσφατα, οι Πειραιώτες απέρριψαν μία ακόμη κρούση που τους έγινε για τον νεαρό ακραίο αμυντικό, ύψους επτά εκατομμυρίων. Αν το ποσό που ήθελαν ήταν μικρότερο, τότε πιθανότατα ο Μασουακού θα βρισκόταν ήδη στο Μόντε Κάρλο ή στη Ρώμη. Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει κανέναν βασικό παίκτη του υπό παραχώρηση, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι δεν «καίγεται» να πουλήσει και τα τελευταία χρόνια, όταν το κάνει, το αντίτιμο είναι υψηλό.

Keywords
Τυχαία Θέματα