Με χατ-τρικ του Μέσι η Αργεντινή 5-0 τον Παναμά

16:17 11/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ξέσπασε στον Παναμά ο Λιονέλ Μέσι που πέτυχε χατ-τρικ σε διάστημα 19 λεπτών και οδήγησε την Αργεντινή σε ευρεία νίκη με 5-0 και πρόκριση στην επόμενη φάση του Copa America. Πρόκριση και για την Χιλή έστω και δύσκολα καθώς επικράτησε της Βολιβίας με 2-1.

Αναλυτικά:

Αποδείχθηκε πως ο Τάτα Μαρτίνο έκανε πολύ καλά που ξεκούρασε τον Λιονέλ Μέσι στους πρώτους αγώνες του επετειακού Copa America

που διεξάγεται στις ΗΠΑ. Ο σούπερ σταρ του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου μπήκε ως αλλαγή με τη συμπλήρωση μίας ωρας αγώνα με τον Παναμά στο Σικάγο και πέτυχε χατ-τρικ (68’, 78’, 87’) για να οδηγήσει την ομάδα του στο θριαμβευτικό 5-0.

Έως τότε το σκορ ήταν στο εύθραυστο 1-0 (Οταμέντι 7’), αλλά ο «βασιλιάς Λίο» αποφάσισε να απαντήσει πειστικά στην πρόσφατη τοποθέτηση του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος υποστήριζε ότι δεν έχει την προσωπικότητα να γίνει ο ηγέτης της «Αλπισελέστε». Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από τρία γκολ εναντίον του Παναμά, αλλά η αρχή έγινε και η Αργεντινή προκρίθηκε στους ημιτελικούς, με τον κουμπάρο του Μέσι, Σέρχιο Αγουέρο, να κλείνει το σκορ στο 90’

Αργεντινή (Τάτα Μαρτίνο): Ρομέρο, Μερκάντο, Οταμέντι, Ρόχο, Φούνες Μόρι, Μασεράνο, Αουγκούστο Φερνάντες (61΄ Μέσι), Ντι Μαρία (43΄ Λαμέλα), Γκαϊτάν, Μπανέγκα, Ιγκουαΐν (76΄ Αγουέρο)

Παναμάς (Γκάμπριελ Γκόμες): Πενέδο, Μπαλόι, Λουίς Ενρίκες, Ματσάδο, Μίλερ, Γκόμες, Κούπερ (76΄ Αρόγιο), Κιντέρο, Γοδόι, Πέρες (75΄ Τεχάδα), Πιμέντελ (20΄ Καμάργκο)

Χιλή-Βολιβία 2-1

Δεν στέκεται καλά η Χιλή ως κάτοχος του Copa America και αυτό αποδείχθηκε και εναντίον της αδύναμης Βολιβίας στο Φόξμπορο της Μασαχουσέτης. Η κάτοχος του τίτλου επικράτησε δύσκολα 2-1 με… σκανδαλώδη τρόπο, με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 90+8’ (!

Keywords
Τυχαία Θέματα