«Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ2

06:17 8/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν – σε Α΄τηλεοπτική μετάδοση– το 35ο και το 36ο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, στις 19:00.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν

μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 35ο: «Ελπίδα»

Τα σχέδια της Μπιάνκα για τη σκηνή του θεάτρου, για τα οποία δουλεύουν στο εργοστάσιο, αποδεικνύονται επιτυχημένα, όμως ο Δον Ρικάρντο συνεχίζει να συνωμοτεί εναντίον των αδελφών. Η Ντιάνα πείθει τον Μπερνάρντο να τηλεφωνήσει, παριστάνοντας τον πατέρα της, για να διαλύσει τις υποψίες της θείας Αντολφίνα. Όμως το τηλεφώνημα αυτό θα έχει απρόσμενες συνέπειες. Η Μπιάνκα μεσολαβεί για να συμφιλιωθούν ο Κριστόμπαλ με τον Ροδόλφο, όμως η σχέση των δύο αδελφών είναι κλονισμένη εξαιτίας της Βικτόρια. Η Αντέλα ανακαλύπτει ότι η Καρολίνα είναι έγκυος. Η Φραντζέσκα είναι χαρούμενη που έγινε δεκτή στη σχολή του μαέστρου Ταμπούγιο, όμως ταυτόχρονα τη στενοχωρεί ο Δον Λουίς, που την κρατάει σε απόσταση. Στο μεταξύ, η Σίλια αποφασίζει να διακόψει οριστικά τη σχέση της με τον Χοακίν.

Επεισόδιο 36ο: «Σιωπηλές φωνές»

Η μέρα του φεστιβάλ πλησιάζει και ο διευθυντής του θεάτρου γίνεται έξω φρενών όταν διαπιστώνει ότι οι αδελφές Σίλβα έχουν αλλάξει τα σκηνικά χωρίς τη συγκατάθεσή του. Πώς θα του φανούν τα σχέδια της Μπιάνκα; Στο μεταξύ η Φραντζέσκα ανακαλύπτει έντρομη ότι ο Χοακίν χτύπησε τη Σίλια και προσπαθεί να πείσει την αδελφή της να καταγγείλει την επίθεση. Η Καρολίνα από τη μεριά της αποκαλύπτει στον εξομολογητή της ότι η εγκυμοσύνη είναι μία απεγνωσμένη προσπάθεια να σώσει το γάμο της. Η Φραντζέσκα δεν ικανοποιείται με τις δικαιολογίες του Δον Λουίς και αποφασίζει ότι ο μόνος τρόπος για να σταματήσουν οι προκαταλήψεις του δασκάλου της είναι να την ακούσει να τραγουδάει στο Αμπιγκού. Η Ελίσα συνεχίζει τις προετοιμασίες για τη γιορτή ενηλικίωσής της, που τόσο ονειρεύεται και καμιά προειδοποίηση από την αδελφή της Ντιάνα δεν φαίνεται να την πτοεί. Η Ελίσα είναι πεπεισμένη ότι θα είναι η σημαντικότερη μέρα της ζωής της.

Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)
Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Kάθε επεισόδιο της σειράς θα αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και θα παραμένει για 14 ημέρες.

Kάθε επεισόδιο της σειράς θα αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και θα παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα