«Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ2

03:31 21/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν – σε Α΄τηλεοπτική μετάδοση– το 129ο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017 στις 19:00 και το 130ό και τελευταίο επεισόδιο του Β’ κύκλου στις 21:00.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει

ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Eπεισόδιο 129ο

Η Φραντζέσκα επισκέπτεται τον Γκαμπριέλ για να του ζητήσει συγγνώμη, μετά τα ψέματα που του είπε, όμως εκείνος δεν θέλει να ακούσει τις δικαιολογίες της Σίλβα. Ο Λουίς, ωστόσο, δηλώνει έτοιμος να κάνει ό,τι χρειαστεί, εάν ο Γκαμπριέλ δεν κρατήσει το λόγο του. Ο Μπενζαμίν, ανακαλύπτει τρομερά απογοητευμένος τη σχέση της κόρης του μ’ έναν παντρεμένο. Όσο και να προσπαθεί ο Μπερνάρντο να τον πείσει για τις καλές του προθέσεις με την Πέτρα, εκείνος δεν θέλει να έχει καμιά σχέση με το ζευγάρι. Η Σίλια δέχεται να φιλοξενήσει την Πέτρα στο σπίτι της, όσο η σχέση με τον πατέρα της δεν βελτιώνεται.

Eπεισόδιο 130ο

Ο Κριστόμπαλ και η Μπιάνκα αναζητούν χρόνο να μιλήσουν οι δυο τους και να πάρουν μια απόφαση μετά τα όσα συνέβησαν το προηγούμενο βράδυ. Η Ντιάνα πρέπει να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον Αλόνσο στο Λονδίνο, ενώ η Φραντζέσκα πιέζει τον Γκαμπριέλ να πάρει μια απόφαση σχετικά με το παιδί που περιμένουν.

Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα