«Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ2

03:38 27/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν – σε Α΄τηλεοπτική μετάδοση– το 96ο και 97o επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, στις 19:00.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν

μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Eπεισόδιο 96ο

Η Ελίσα, που τώρα έχει μια νέα ζωή με τον δον Ρικάρντο, ανακοινώνει θριαμβευτικά στην Ντιάνα ποιος θα είναι ο συνοδός της στη γιορτή. Ο Κριστόμπαλ δίνει μία ευκαιρία στην Μπιάνκα να μείνει μαζί της και να μην πάει στο Μαρόκο με τη Μαρίνα. Η Σίλια αρχίζει τις συνεδρίες με τον ψυχίατρο.

Eπεισόδιο 97ο

Πεπεισμένη ότι έτσι μόνο θα λύσει το πρόβλημά της, η Σίλια αρχίζει μία επώδυνη θεραπεία. Και η Μπιάνκα υποφέρει, καθώς δεν μπορεί να πει στον Κριστόμπαλ να μείνει μαζί της και να μην πάει στον πόλεμο. Ο Ροδόλφο αρχίζει να αντιλαμβάνεται τα αισθήματα της Μπιάνκα για τον αδελφό του.

Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα