Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στην ομιλία Τσίπρα στο υπουργικό

15:13 21/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με ανακοινώσεις απάντησε η αντιπολίτευση στην ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο υπουργικό συμβούλιο.

«Ο κ. Τσίπρας μίλησε σήμερα στο μοναδικό ακροατήριο που έχει απομείνει να τον χειροκροτεί: στους Υπουργούς του», δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας.Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ πρόσθεσε ότι «είναι προφανές ότι η απόστασή

του από τους πολίτες, τα προβλήματά τους και την ελληνική πραγματικότητα διαρκώς μεγαλώνει. Μεταρρυθμίσεις και ανάπτυξη με τις ιδεοληψίες του χθες δεν μπορούν να υπάρξουν».

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης υπογράμμισε:

Απο την ομιλία του Πρωθυπουργού, στο υπουργικό συμβούλιο, επιβεβαιώνεται οτι ο κ. Τσίπρας έχει αλλεργία στην αλήθεια και στην κριτική.

— Παύλος Χρηστίδης (@christidisp) June 21, 2017

«Η χώρα βρίσκεται σε μόνιμη επιτροπεία» επεσήμανε το γ.γ της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος υποστήριζε ότι «έρχονται νέα μέτρα σε βάρος του Λαού».

«Οι πολέμιοι των επενδύσεων καλούνται τώρα να τις προωθήσουν», τονίζει το Ποτάμι και προσθέτει ότι «ο πρωθυπουργός αναγνώρισε ότι η συμφωνία δεν σηματοδοτεί το τέλος της κρίσης, όπως έσπευσαν να πανηγυρίσουν κάποιοι υπουργοί του. Για να βγούμε από την κρίση, είναι ανάγκη να τεθούν άλλες προτεραιότητες κι όχι να γίνονται επιλογές που μας γυρίζουν πίσω».

Τέλος, η Ένωση Κεντρώων προσάπτει σητν κυβένρηση ότι «η εμμονή της στην τακτική ότι μόνη της θα τα καταφέρει, πολώνει το ήδη τεταμένο πολιτικό κλίμα και μαζί με το μόνιμο αίτημα της ΝΔ για εκλογές, καθιστούν τη χώρα εντελώς αφιλόξενη για επενδύσεις.

«Με τις δηλώσεις του ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο επιβεβαίωσε, τονίζει η Χρυσή Αυγή, ότι έχει υπογράψει την υποδούλωση της Ελλάδος μέχρι το 2060 χωρίς καμία απολύτως ελάφρυνση χρέους και με μηδενικές προοπτικές ανάπτυξης της οικονομίας και προσθέτει ότι συνένοχη είναι και η Νέα Δημοκρατία, η οποία έχει δεσμευτεί να εφαρμόσει όλα τα εθνοκτόνα μνημονιακά μέτρα».»

Πηγή: ΕΡΤ

Keywords
Τυχαία Θέματα