Οι …Αυστριακές αδελφές Αλεξανδρή στην ΕΡΤ Λάρισας

13:37 4/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι 19χρονες – σήμερα – Θεσσαλές αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης, οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή, που έχουν στο ενεργητικό τους πληθώρα διακρίσεων τόσο σε πανελλαδικό, ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο βρίσκονται στη Λάρισα και περνούν τις γιορτινές ημέρες με την οικογένεια τους. Δράττοντας της ευκαιρίας καλέσαμε τις τρίδυμες αδελφές στην ΕΡΤ Λάρισας και μιλήσαμε για την εμπειρία και την κατάκτηση τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες

καθώς και τους στόχους που θέτουν ενόψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος που θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι στην Ουγγαρία.

Οι τρίδυμες αδελφές Άννα –Μαρία, Ειρήνη και Βάσω δήλωσαν ικανοποιημένες από την παρουσία τους στη νέα «πατρίδα» την Αυστρία!
«Μας αρέσει πολύ και δεν μετανιώσαμε που πήγαμε στην Αυστρία» δήλωσαν με μια φωνή οι τρεις αδελφές που φέτος εκτός από τους αγωνιστικούς στόχους δίνουν εξετάσεις και επιθυμούν την συνέχιση των σπουδών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
«Είναι νωρίς ακόμη, δεν έχουμε αποφασίσει» τόνισε η Βάσω και συμφώνησαν η Άννα –Μαρία με την Ειρήνη που δεν το κρύβουν ότι θέλουν να κάνουν κάτι και οι τρεις μαζί.
Αυτές τις ημέρες οι αδελφές Αλεξανδρή συνδυάζουν τις διακοπές τους με την αθλητισμό, καθώς φροντίζουν για την προπόνηση τους να γίνεται σχεδόν καθημερινά.

« Ο πρωταθλητισμός απαιτεί θυσίες και πειθαρχία» υποστήριξε η Ειρήνη όταν ρωτήθηκε για την καθημερινότητα τους και πρόσθεσε « όταν αποφασίσεις να ασχοληθείς με των αθλητισμό και ειδικότερα με τον πρωταθλητισμό πρέπει να προσέχεις και την παραμικρή λεπτομέρεια. Η μεθοδευμένη και προγραμματισμένη δουλειά είναι αυτή που φέρνει τις επιτυχίες».

Μίλησαν για πολύ καλές εγκαταστάσεις, κάτι που δεν συμβαίνει τουλάχιστον σε επαρχιακό επίπεδο, έφεραν ως παράδειγμα το ΕΑΚ Λάρισας όπου προπονούνται αυτές τις ημέρες που βρίσκονται εδώ.
Στο τέλος της κουβέντας οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή υποστήριξαν ότι έχουν ακόμη πολλά να δώσουν, προέτρεψαν τα νέα παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό και ευχήθηκαν υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα