Οι String Demons στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2017 (video)

10:05 31/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η περιπέτεια τους στον κόσμο έχει ξεκινήσει από την Αθήνα και στην Αθήνα επιστρέφουν, στο Φεστιβάλ Αθηνών. Με μοναδικό και εκρηκτικό τρόπο συμφιλιώνουν την κλασική μουσική με το heavy metal και την παραδοσιακή / λαϊκή με το ροκ… Οι String Demons έρχονται την Κυριακή 11 Ιουνίου

2017, στις 22:00, στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2017.

Το βιολοντσέλο του Κωνσταντίνου, το βιολί της Λυδίας, η ματιά τους πάνω στις συνθέσεις των Iron Maiden, των Queen, του Vivaldi, του Βαμβακάρη, εκεί που η Lady Gaga συναντιέται με τα λαϊκοδημοτικά, οι Abba με τα Ποντιακά, οι εξ’ ολοκλήρου δικές τους, ο ηλεκτρισμός σε αντίθεση με την κλασική παιδεία των δύο αδελφών, και οι επιρροές από Χριστιανικούς και Βυζαντινούς ύμνους, απλώνονται στον πανέμορφο χώρο της Πειραιώς 260.

Στον »Αθηναϊκό χώρο» πρόκειται να ακουστούν καινούργιες τους διασκευές-συνθέσεις που θα »εισέλθουν» στον τρίτο τους δίσκο και θα κυκλοφορήσουν σύντομα από τη Minos EMI.

Μετά από έναν εγχορδικό χειμώνα ανατρεπτικών συναυλιών και παραστάσεων σε Ελλάδα (Μέγαρο Μουσικής, Ηρώδειο, κ.α.) και σε εξωτερικό (Ιταλία, Βέλγιο, Γερμανία) έρχονται με μουσική ορμή, περνούν την είσοδο από την οδό Πειραιώς και μπαίνουν στον Κήπο Δ της Πειραιώς 260. Οι String Demons έρχονται για να μας πάνε μια καλοκαιρινή εκδρομή με πολλές εκπλήξεις στον Stringdemoνικό τους κόσμο.

Κυριακή 11 Ιουνίου 201722:00Πειραιώς 260, Κήπος Δ

Έναρξη προπώλησης εισιτηρίων: Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Τιμές εισιτήριων

Κανονικό: 13 ευρώΦοιτητικό: 8 ευρώΑνέργων και Α.Μ.Ε.Α.: 5 ευρώ
Keywords
Τυχαία Θέματα