Οι 2L8 στο Eightball live Stage

15:20 20/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Μια πορεία 11 χρόνων σε μία βραδιά… Οι 2L8 ανεβαίνουν στη σκηνή του Eightball live Stage (Πίνδου 1, Λαδάδικα) την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου. Από το μακρινό 2005 και το «Armed Angels, Frustrated Youth, the art of Self-deceit and Music Industry», στο «He&She, Angry

enough to keep Loving», το «New Battles, without Honor and Humanity», το ελληνόφωνο άλμπουμ «H Κλωστή» το συγκρότημα οδηγήθηκε στο φετινό «The Answer».

Η ‘ψυχή» και ιδρυτικό μέλος του γκρουπ Κωστής Βοζίκης δηλώνει για το νέο τους άλμπουμ ‘»Όλοι οι προηγούμενοι δίσκοι φαίνονται σαν ο βατήρας που πατά επάνω τους το »The Answer», σαν να προετοίμαζαν τον ερχομό του ή σαν να ήταν η τελική μετουσίωση της αισθητικής τους. Όπως και το ζευγάρι του »He & She» στο εξώφυλλο. Με αντιασφυξιογόνες μάσκες πλέον, κρατιέται χέρι χέρι και απομακρύνεται από το μετά-αποκαλυπτικό περιβάλλον και κοιτά εμάς, το μέλλον ή ακόμα καλύτερα· μπροστά…»

Μπορείτε να ακούσετε το δίσκο εδώ:

Ο Κωστής συνεχίζει για όλα αυτά που προσπαθεί, δουλεύει, δημιουργεί με τη μπάντα προσπαθώντας να συνδέσει κομμάτια, ανθρώπους, συναισθήματα, μουσικές: «Είναι πολλά χρόνια να ασχολείσαι με κάτι. Ακατάπαυστα και όλο και περισσότερο να μαθαίνεις πως λειτουργούν «τα πράγματα». Σήμερα σκέφτομαι ότι ήμουν πολύ τυχερός που παίξαμε μουσική πριν πεθάνει ο μουσικός τύπος. Τόσο τα έντυπα όσο και online. Έστω που τον προλάβαμε στα τελειώματα. Όπως και τα δισκάδικα. Κάποτε όλοι χειροκροτούσαμε για αυτό το καινούριο, αλλά δεν είχαμε πάρει χαμπάρι ότι ετοιμαζόταν μια νέα πραγματικότητα: P2W. Pay to win».

Οι 2L8 είναι:
Κώστας Βοζίκης (κιθάρα, φωνή), Βίκυ Γκριτζά (φωνή), Μπάμπης Τσινικοσμάογλου (πιάνο, κιθάρα), Ελισώ Παπαστρατή (βιολί), Μηνάς Βακαλούδης (μπάσο), Δημήτρης Οικονόμου (τύμπανα).

Keywords
Τυχαία Θέματα