Ο Βασίλης Λεβέντης στην Κέρκυρα

13:42 22/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την Κέρκυρα επισκέφθηκε χθες και ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για την Ένωση της Επτανήσου, να μιλήσει σε συγκέντρωση φίλων του κόμματος του στα Γουβιά και να επισκεφθεί το ΧΥΤΑ Τεμπλονίου και το νοσοκομείο για τα οποία είχε παράπονα για τη λειτουργία τους. Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο ίδιος στην ΕΡΤ Κέρκυρας

ο κος Λεβέντης διαπίστωσε την κακή λειτουργία του ΧΥΤΑ, όπου παρατηρούνται παρανομίες, όπως είπε χαρακτηριστικά, και έχει δημιουργηθεί ένα βουνό απορριμμάτων. Η κακή διαχείρηση των απορριμμάτων τόνισε, οδηγεί σε πρόστιμα απο την Ευρωπαική Ένωση που η χώρα μας είναι αναγκασμένη να πληρώνει σε δύσκολους καιρούς. Για το νοσοκομείο είπε ότι «το κτήριο μεν είναι καινούργιο αλλά λειτουργεί με λιγότερο από το μισό προσωπικό από ότι προβλέπεται».
Το κύριο σημείο των δηλώσεων του αφορά στις μεταρρυθμίσεις στο κράτος που πρέπει να γίνουν και κατηγόρησε τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει τη χώρα ότι τις ψηφίζουν για να εναρμονιστούν με τις απαιτήσεις των δανειστών αλλά δεν τις υλοποιούν. Αποτέλεσμα, είπε, είναι ότι ούτε τα επαγγέλματα έχουν ανοίξει στην πραγματικότητα ούτε το κράτος έχει εκσυγχρονιστεί.
Ο κος Βασίλης Λεβέντης παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΤ Κέρκυρας και τη Μ. Παγκράτη, η οποία θα μεταδοθεί ολόκληρη αύριο στην ενημερωτική εκπομπή από τις 11.00 με 12.00.

Keywords
Τυχαία Θέματα