Ο Στ.Κοντονής για δημοτικό στάδιο Ζακύνθου: Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώνεται

10:29 5/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η τεχνική εταιρεία που έχει προγραμματίσει τις τελικές εργασίες στις εγκαταστάσεις του δημοτικού σταδίου θα βρίσκεται στη Ζάκυνθο από τις 6 Ιουνίου, για την ολοκλήρωση αυτών και την τοποθέτηση του ταρτάν, ενημερώνει το πολιτικό γραφείο του τοπικού βουλευτή, υπουργού Δικαιοσύνης και πρώην υφυπουργού Αθλητισμού, Στ.Κοντονή, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «ένα μεγάλο έργο στο νησί μας ολοκληρώνεται».

Επίσης, σε σχετική ενημέρωση, επισημαίνεται

ότι: «Για την υλοποίηση του έργου έπρεπε να συντρέχουν οι κατάλληλες κλιματολογικές συνθήκες και παράλληλα ο συντονισμός των αθλητικών ομάδων και φορέων που δραστηριοποιούνται στο στάδιο. Ο συγχρονισμός τους συντέλεσε στην αντικειμενική καθυστέρηση του. Συμφώνα με την τεχνική εταιρεία, οι εργασίες που θα λάβουν χώρα θα διαρκέσουν περίπου ένα μήνα. Κατόπιν το στάδιο θα είναι στη διάθεση των ζακυνθινών πολιτών οι οποίοι θα μπορούν να αθλούνται σε ένα σύγχρονο στίβο».

Μάλιστα, υπογραμμίζεται ότι: «Ως υφυπουργός Αθλητισμού ο Στ.Κοντονής, ενέργησε και κινήθηκε αποτελεσματικά, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις, στην δημοτική αρχή, να υλοποιήσει έναν κοινό στόχο».

Τέλος, αναφέρεται, πως «η Ζάκυνθος πρόκειται να αποκτήσει, το στάδιο που πραγματικά τις αξίζει».

Keywords
Τυχαία Θέματα