Ο προπονητής του ΑΟΚ, Δ. Ροδάς στην ΕΡΤ Χανίων. Στην Γ’ Εθνική ο ΑΟΚ (audio)

14:15 4/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Tην άνοδό του στις Εθνικές κατηγορίες, και συγκεκριμένα στην Γ’ Εθνική κατηγορία, πανηγύρισε την περασμένη Κυριακή ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά (ΑΟΚ Χανιά), που επικράτησε του συντοπίτη Κύδωνα με 58-47 στο ΕΑΚ Χανίων. Ο ΑΟΚ Χανιά, πέτυχε την άνοδό του στην Γ’ Εθνική, στην πρώτη

του παρουσία στα μπασκετικά δρώμενα και παρά τις δυσκολίες που συνάντησε προκειμένου να συγκεντρώσει τα δελτία των αθλητών. Να σημειωθεί ότι στον ΑΟΚ Χανιά αγωνίζεται ο αρχηγός της Εθνικής Κωφών, Γιάννης Ερηνάκης.
Ο προπονητής του ΟΑΚ Χανιά, Δημήτρης Ροδάς, μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ Χανίων, για την επιτυχία της ομάδας του, αλλά και για τους στόχους και τις προοπτικές της, στο νέο ξεκίνημα.
Μεταξύ άλλων ο κ. Ροδάς επεσήμανε ότι ο ΑΟΚ εμφανίστηκε στα «μπασκετικά» πράγματα της Κρήτης μόλις 7 μήνες πριν και χαρακτήρισε σημαντική την άνοδό του, καθώς όπως είπε, για πρώτη φορά μια ομάδα από την Κρήτη «ανεβαίνει» σε τέτοιο επίπεδο. Οι άνθρωποι της διοίκησης του ΑΟΚ Χανιά έχουν όραμα και φιλοδοξίες, τόνισε ο κ. Ροδάς, προσθέτοντας ότι γίνεται σημαντική δουλειά στις ακαδημίες της ομάδας και στις υποδομές για το μέλλον. Ανέφερε παράλληλα ότι, μέχρι το τέλος της αθλητικής περιόδου, υπάρχει δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής στις προπονήσεις και τις δραστηριότητες της ομάδας, για τα παιδιά των Χανίων, ώστε να επιτευχθεί επικοινωνία και γνωριμία του συλλόγου με τους πολίτες.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων ο κ. Δημήτρης Ροδάς:

Keywords
Τυχαία Θέματα