Τραγωδία στο Διδυμότειχο: Αυτοπυρπολήθηκε και έβαλε φωτιά και στη μητέρα του

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τραγωδία σημειώθηκε σε χωριό του Δήμου Διδυμοτείχου Έβρου, όταν 56χρονος αυτοπυρπολήθηκε, βάζοντας αμέσως φωτιά και στην μητέρα του, 81 ετών.

Γιος και μητέρα ζούσαν μαζί, έχοντας σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Ο 56χρονος μάλιστα, που δεν είχε δική του οικογένεια, λάμβανε φαρμακευτική αγωγή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άντρας ενημέρωσε την μητέρα του για την πρόθεση του να βάλει τέλος στη ζωή του και εκείνη, που ήταν κλινήρης και τυφλή, του ζήτησε να «την πάρει μαζί του» για να μη μείνει μόνη.

Ο γιος περιλούστηκε

με βενζίνη και περιέλουσε και τη μητέρα του, προσπαθώντας όμως στη συνέχεια να σβήσει τις φλόγες που είχαν τυλίξει και τους δύο.

Η φωτιά είχε σβήσει όταν κατέφθασε το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου, όπου παρέμεινε για νοσηλεία ο γιος που φέρει εγκαύματα σε χέρια και πόδια.

Η μητέρα του που υπέστη σοβαρά εγκαύματα, διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου εξέπνευσε.

Το άρθρο Τραγωδία στο Διδυμότειχο: Αυτοπυρπολήθηκε και έβαλε φωτιά και στη μητέρα του εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα