Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου στo 4o Posidonia Sea Tourism Forum

11:19 24/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με δικό του περίπτερο συμμετέχει ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου στo 4o Posidonia Sea Tourism Forum, που πραγματοποιείται το διήμερο 23 -24 Μαΐου, στην Αθήνα, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών και στο οποίο συμμετέχουν στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρίες κρουαζιέρας και yachting, με σκοπό να εξετάσουν τους τρόπους ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού στην Ανατολική Μεσόγειο και ειδικότερα στην Ελλάδα.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΒ, Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος, σκοπός του περιπτέρου του ΟΛΒ, που είναι μάλιστα από τα μεγαλύτερα και πλουσιότερα, είναι να προβληθεί η ποιότητα του τουριστικού προϊόντος που προσφέρει ο Βόλος, η Μαγνησία και η Θεσσαλία γενικότερα και να τονιστούν οι δυνατότητες που έχει το λιμάνι του Βόλου, η πόλη και η κοινωνία της περιοχής.

«Έχουμε παρακολουθήσει διαφωτιστικά προγράμματα στα οποία μας λένε τι θα ήθελαν και πως αντιλαμβάνονται την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, καθώς και συζητήσεις για τα γεωπολιτικά και οικονομικά προβλήματα και πώς αυτά επηρεάζουν τον τουρισμό», είπε ο κ. Σταυριδόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα