Ο λόγος στους νέους

13:21 20/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ογδόντα φοιτητές του Δ.Π.Θ. αναλαμβάνουν στα χέρια τους τις τύχες της Περιφέρειας Αν. Μ. Θράκης. Γίνονται περιφερειακοί σύμβουλοι, ειδικοί συνεργάτες,δημοσιογράφοι, αντιπεριφερειάρχες και ένας από τους ογδόντα Περιφερειάρχης φιλοδοξώντας έστω για δύο μέρες να δρομολογήσουν προς το καλύτερο τα ζητήματα του τόπου.

Αφορμή στέκεται η προσομοίωση του Περιφερειακού Συμβουλίου, από τις 27 έως τις 29 Μαΐου, στην Κομοτηνή στην αίθουσα συνεδριάσεων του Π/Σ.

Πρόκειται για πρωτοβουλία της Αντιπροσωπείας του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημών και του νεανικού Τμήματος αυτού στην πόλη της Κομοτηνής που έχει την αμέριστη στήριξη της Περιφερειακής Αρχής Αν.Μ.Θράκης.

«Η συμμετοχική Δημοκρατία δοκιμάζεται. Είναι στο χέρι των νέων να αναλάβουν πρωτοβουλίες για να την ενισχύσουν »δηλώνει ο Αλέξανδρος Ράδος, φοιτητής Πολιτικών Επιστημών στο ΔΠΘ και συντονιστής της όλης προσπάθειας.

«Υπάρχουν νέοι που σκέπτονται, που δεν εφησυχάζουν, που καταθέτουν τις προτάσεις τους, που θέλουν να εργαστούν για τις αλλαγές του μέλλοντός μας » δηλώνει με πίστη ο Αλέξανδρος προτρέποντας τους πολίτες της Κομοτηνής να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Π/Σ. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοια συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί και στην Κρήτη.

Φώτο:Αλέξανδρος Ράδος

The post Ο λόγος στους νέους appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα