Σε Μαθηματικά και Ιστορία αναμετρήθηκαν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ

13:12 20/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Χωρίς προβλήματα κύλησε και την Παρασκευή η διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων. Οι υποψήφιοι των γενικών λυκείων διαγωνίστηκαν σε Μαθηματικά και Ιστορία, ενώ οι υποψήφιοι των επαγγελματικών λυκείων που δίνουν με το παλιό σύστημα εξετάστηκαν σε ένα από τα μαθήματα Γενικής Παιδείας. Δείτε τα θέματα στο ειδικό site της ΕΡΤ για τις

Πανελλαδικές.

Η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος εκτιμά πως τα θέματα των Μαθηματικών Γενικής Παιδείας ήταν διατυπωμένα με σαφήνεια και πιο εύκολα από θέματα των τελευταίων χρόνων. Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία, είναι φανερό πως το μάθημα απευθύνεται πλέον μόνο στους υποψηφίους της κατεύθυνσης ανθρωπιστικών σπουδών και τα θέματα έχουν προσαρμοστεί ανάλογα.

Σύμφωνα με την ΟΕΦΕ, τα θέματα Ιστορίας Γενικής Παιδείας ήταν σαφή, ωστόσο, σημειώνει, ήταν απαιτητικά ως προς την έκταση των απαντήσεων και τη σύνθεση των πληροφοριών ειδικά στις ερωτήσεις των πηγών της Ομάδας Β’.

Δείτε τα θέματα των Μαθηματικών και Στατιστικής (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ), της Ιστορίας (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ), της Φυσικής Γενικής Παιδείας και της Βιολογίας (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ).

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαΐτας

Σχετική είδηση: Μαθηματικά και Ιστορία δίνουν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ-Μάθημα γενικής παιδείας των ΕΠΑΛ

The post Σε Μαθηματικά και Ιστορία αναμετρήθηκαν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα