Ο Λέτο κράτησε τον Παναθηναϊκό όρθιο στη μάχη των πλέι-οφ

20:51 29/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με γκολ του Λέτο στο 78’ ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκα και «έπιασε» προσωρινά τον ΠΑΟΚ στη πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας με 10 βαθμούς.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αιφνιδιάσει και έχασε μεγάλη ευκαιρία

στο 3ο λεπτό, μετά το τραγικό λάθος της άμυνας του Παναθηναϊκού. Ο Μολέδο, όμως, ως «από μηχανής θεός» έδιωξε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή μετά το πλασέ του Χαλκιαδάκη. Στο επόμενο λεπτό (4’) ο Παναθηναϊκός απάντησε στις ευκαιρίες με τον Γιαννιώτη να προλαβαίνει τον Αμπέντ και στη συνέχεια το σουτ του Λέτο απομάκρυναν οι αμυντικοί των «κυανέρυθρων» ενώ η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν μετά το 10’ αλλά χωρίς να δημιουργούν τη μεγάλη φάση. Στο 20’ ο Γιαννιώτης απέκρουσε το βολέ του Αμπέντ, ενώ στο 43’ ο Πέτριτς δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα στην τελευταία καλή στιγμή για το «τριφύλλι» στο πρώτο 45λεπτο. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Μπαργκάν «τσίμπησε» τη μπάλα από τον Κουτρουμπή, πέρασε τον Στιλ αλλά έδιωξε ο Μολέδο.

Οι «πράσινοι» στο 50’ φλέρταραν με το γκολ με τον Λέτο που βρέθηκε αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή, αλλά με κεφαλιά αστόχησε. Τελικά ο Αργεντινός «μίλησε» στο 78’ όταν μετά το σουτ του Χουχούμη έγινε αποδέκτης της μπάλας και «έγραψε» το τελικό 1-0.

Κίτρινες: – Λέτο – Ρισβάνης

Παναθηναϊκός (Α.Στραματσόνι): Στιλ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Λέτο, Αμπέντ (73΄ Μπουμάλ), Ζέκα, Μαρινάκης (63΄ Μέστο), Μολέδο, Πέτριτς, Βλαχοδήμος (59΄ Κλωναρίδης), Εβαντζελίστα

Πανιώνιος (Μ.Ουζουνίδης): Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Χαλκιαδάκης, Μπαργκάν (74΄ Αργυρόπουλος), Μασούρας, Σιώπης (82΄ Βιγιάλμπα), Βλάχος, Ρισβάνης (42΄λ.τ. Πατσατζόγλου), Καθάριος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages (ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ)

Δημήτρης Γιαχανατζής

The post Ο Λέτο κράτησε τον Παναθηναϊκό όρθιο στη μάχη των πλέι-οφ appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα