Ο Δήμαρχος Κισσάμου μιλά στην ΕΡΤ Χανίων για τις προτεραιότητες του Δήμου (audio)

20:04 26/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σημαντικά θέματα μπήκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κισσάμου, την περασμένη Δευτέρα.

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων, ο Δήμαρχος Θεόδωρος Σταθάκης αναφέρθηκε στη συντονισμένη προσπάθεια του Δήμου να ενημερώσει τους κατοίκους της περιοχής για τις νέες αυστηρές ποινές που προβλέπει ο νέος Νόμος για την αδεσποτία, ένα ακανθώδες πρόβλημα, αφού έχει συχνά συνδεθεί και με αιματηρές συμπλοκές.

Παράλληλα, εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για το αν θα υπάρξει έγκαιρη ολοκλήρωση της διαδικασίας παραχώρησης των παραλιών, προκειμένου

να μην επιχειρείται η ετεροχρονισμένη εφαρμογή εγκυκλίων την τελευταία στιγμή, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων ο κ. Σταθάκης:

Τέλος, στο Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίστηκε ομόφωνα η σύσταση 5μελούς επιτροπής, για την «Ονοματοθεσία οδών και κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Κισσάμου». Η επιτροπή, που θα έχει συνεργασία με τον Φιλολογικό Σύλλογο Κισσάμου, θα επιδιώξει να καταθέσει μια συνολική πρόταση για την ονοματοθεσία υπαρχόντων και μελλοντικών κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Κισσάμου, αλλά και την αποτύπωσή τους σε κάποιο βιβλίο.

Η Επιτροπή αποτελείται:

1. Την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Βαρουχάκη-Μαραγκουδάκη Σταυρούλα, η οποία ορίζεται και Πρόεδρος της Επιτροπής.
2. Τον πρώην Δήμαρχο Κισσάμου κ. Σχετάκη Αντώνιο.
3. Τον πρώην Δήμαρχο Κισσάμου κ. Βαρουχάκη Ανδρέα.
4. Τον Φιλόλογο και Διδάκτορα Φιλολογίας κ.Φουρναράκη Κων/νο.
5. Την Φιλόλογο κ. Δεσποτάκη-Πευκιανάκη Ευτυχία.

Στην παραπάνω Επιτροπή θα συνδράμουν και οι Ειδικοί Συνεργάτες του Δημάρχου Κισσάμου κ.κ. Ψαράκης Νεκτάριος και Χαιρετάκης Κων/νος. Την Γραμματειακή υποστήριξη της Επιτροπής θα αναλάβει ο Φιλολογικός Σύλλογος Κισσάμου.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου – Ηλεκτρονική επεξεργασία: Άρτεμις Κατράκη

Keywords
Τυχαία Θέματα