Ο Μπάμπης Ζυγκερίδης στα «κόκκινα»

19:57 8/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η πρώτη μεταγραφή του Πανσερραϊκού είναι ο Μπάμπης Ζυγκερίδης.

Ο 22χρονος επιθετικός με καταγωγή από το Λιθότοπο επιστρέφει στους «κόκκινους» αφού από τον Πανσερραϊκό ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα, πρώτα από τις ακαδημίες του συλλόγου και στη συνέχεια στην Κ17 και στην Κ20. Ο Μπάμπης Ζυγκερίδης μετακόμισε το 2013 στη Γερμανία, αγωνίστηκε εκεί σε ομάδα της τέταρτης κατηγορίας, επέστρεψε στην Ελλάδα την επόμενη χρονιά, αγωνίστηκε την περίοδο 2014-15 στην Κοζάνη

στη Γ εθνική με προπονητή τον Γιάννη Προβίδα (21 συμμετοχές- 2 γκολ), την περίοδο 2015-16 στον Έβρο Σουφλίου (Γ εθνική 28 συμμετοχές και 10 γκολ), την περίοδο 2016-17 στον Πανθρακικό (Β εθνική 10 συμμετοχές 1 γκολ) και όταν η ομάδα της Κομοτηνής αποχώρησε από το πρωτάθλημα πήγε στην Α.Ε. Καραϊσκάκης (Γ εθνική 10 συμμετοχές 3 γκολ) με συμπαίκτη τον πρώην τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού Απόστολο Ανδρούτσο με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου της Γ εθνικής. Μάλιστα ο Μπάμπης Ζυγκερίδης είναι μέλος μιας μεγάλης ποδοσφαιρικής οικογένειας αφού και τα τρία αδέλφια του είναι ποδοσφαιριστές, ο μεγαλύτερος ο Γιώργος πήρε μεταγραφή φέτος από την ομάδα του χωριού, τη Δόξα Λιθοτόπου στην Ελπίδα Σκουτάρεως που θα έχει συμπαίκτη τον Χρήστο που πέρυσι αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Παραλιμνίου και Καβάλα στη Γ εθνική ενώ ο τρίτος και ο «βενιαμίν» της οικογένειας, ο Ιωακείμ έγινε πέρυσι επαγγελματίας στη Βέροια. Μάλιστα αυτό σχολιάστηκε και στην επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός για τη μεταγραφή του Μπάμπη Ζυγκερίδη:

«Δεν θα μπορούσε η μεγαλύτερη ομάδα του νομού να μην έχει τουλάχιστον ένα μέλος της πιο ποδοσφαιρικής οικογένειας του νομού…Μπάμπης Ζυγκερίδης η επιστροφή!! #sequel#δίψα_για_αποδείξεις #στρατιώτης #σερραϊκο_στοιχείο»

Keywords
Τυχαία Θέματα