Ο Αναστ.Μαρίνος για επίσκεψη Πρέσβη Ταϊβάν

12:59 9/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη Ζάκυνθο βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Πρέσβης της Ταιβάν, κ. Sherman S. Kuo, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόσκληση του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου, Αναστάσιου Μαρίνου, και πραγματοποίησε ιδιωτική επίσκεψη με μέλη της οικογένειάς του.

Τους δύο άνδρες-σύμφωνα με σχετική ενημέρωση-τους ενώνει μακροχρόνια φιλία, με τον Πρέσβη να είναι πιστός φίλος της Ζακύνθου και θαυμαστής του πολιτισμού μας.

Όπως αναφέρει ο κ.Μαρίνος, ο κ. Suo ξεναγήθηκε σε διάφορα μέρη της Ζακύνθου, όπως είναι το «Ναυάγιο», το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων, το Μουσείο Χέλμη Φυσικής Ιστορίας,

στην Μπόχαλη, στο Λόφο του Στράνη, αλλά και στο Κερί.

Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου έγινε δείπνο προς τιμήν του στο κινέζικο εστιατόριο του κ. Μαρίνου, που βρίσκεται στον Αλικανά. Εκεί ο Πρέσβης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με δημοσιογράφους και παράγοντες του τόπου μας από τον επιχειρηματικό και τον πολιτικό κόσμο, καθώς και με εκπροσώπους σωμάτων ασφαλείας.

Ο κ. Suo εξέφρασε την αγάπη της χώρας του για την Ελλάδα και τόνισε πως είναι διατεθειμένος να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις για να μπουν τα προϊόντα του νησιού μας στην αγορά της Ταιβάν, που αποτελεί μια από τις πιο ισχυρές οικονομίες ανά τον κόσμο.

Τέλος, ο Πρέσβης ευχαρίστησε τον κ. Μαρίνο για την άψογη φιλοξενία και ανέφερε πως είναι «αδερφός» τόσο με τον ίδιο, όσο και με τους πολυπληθείς πολίτες της Ταιβάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα