Ο Αναστ.Μαρίνος για ενίσχυση αστυνομίας

13:48 9/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Ζακύνθου, Δημήτριο Αγγελούδη, συναντήθηκε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Αναστάσιος Μαρίνος, συζητώντας μαζί του θέματα που απασχολούν την Αστυνομία στο νησί μας.

Ο κ. Μαρίνος, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, απένειμε στον κ. Αγγελούδη τιμητική πλακέτα, δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος αξιωματικός υπηρετεί επί δύο δεκαετίες περίπου στο νησί μας και όλα αυτά τα χρόνια έχει επιδείξει επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα καθήκοντος σε ό,τι κάνει, φέρνοντας εις πέρας σημαντικές αποστολές.

Τη συνάντηση τη ζήτησε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, δεδομένου

ότι για άλλη μια χρονιά η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου παραμένει υποστελεχωμένη, αφού ήρθε μόλις ένας αστυνομικός την ώρα που υπάρχουν γύρω στα σαράντα οργανικά κενά.
Από τη Ζάκυνθο έφυγαν δύο αστυνομικοί για άλλες Διευθύνσεις της χώρας, συνεπώς όλοι αντιλαμβάνονται πως αντί να βελτιωθεί η κατάσταση, δυστυχώς αυτή επιδεινώθηκε.

Ο κ. Μαρίνος ζήτησε από τον κ. Αγγελούδη να μεταφέρει στους συναδέλφους του πως είναι στο πλευρό τους και να τους ενημερώσει ότι πολύ σύντομα θα καταθέσει έγγραφο στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με το οποίο θα ζητά την ενίσχυση της Αστυνομίας, εξηγώντας πως οι Ζακυνθινοί πολίτες αισθάνονται ανασφαλείς, κάτι φυσικά που επιβεβαιώνεται από τις πολλές κλοπές και διαρρήξεις που λαμβάνουν χώρα στο νησί μας, αλλά και από περιπτώσεις βαριάς εγκληματικότητας που συχνά-πυκνά απασχολούν το δημόσιο βίο.

«Δυστυχώς, η κυβέρνηση αποδυνάμωσε την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, αν και γνωρίζει από τις πάμπολλες επιστολές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του νησιού μας, τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν. Είναι λυπηρό ο αρμόδιος Υπουργός να δημιουργεί μια μη αναστρέψιμη κατάσταση, αφήνοντας στο έλεος του Θεού τους Ζακυνθινούς και τους λιγοστούς αστυνομικούς, οι οποίοι όσο φιλότιμο και να επιδεικνύουν δεν φτάνει για να βρει ο τόπος μας την… ησυχία του», επισημαίνει ο κ.Μαρίνος

Keywords
Τυχαία Θέματα