Νίκος Χουντής : «Μπορούμε και χωρίς λιτότητα αλλά και χωρίς ευρώ»

08:57 24/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τριήμερη περιοδεία πραγματοποίησε στην Σάμο ο ευρωβουλευτής της Λαικής Ενότητας Νίκος Χουντής με σκοπό να επισκεφτεί εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τις μονάδες υγείας και τις υπηρεσίες πυρόσβεσης.

Η εικόνα που αποκόμισε τόσο από το Νοσοκομείο όσο και από την Πυροσβεστική υπηρεσία ήταν απογοητευτική όσον αφορά στην επάρκεια του έμψυχου δυναμικού ενώ δήλωσε ότι όλα αυτά είναι αποτελέσματα μιας πολιτικής λιτότητας που έχουν επιβάλει οι Ευρωπαικές δυνάμεις στην χώρα μας η οποία ζει πλέον σε κατάσταση υποτέλειας. «Μπορούμε και χωρίς λιτότητα αλλά και χωρίς ευρώ»

δήλωσε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Πλατεία Πυθαγόρα την Παρασκευή το βράδυ. Ο κ. Χουντής αμέσως μετά την Σάμο επισκέφτηκε την σεισμόπληκτη Κω προκειμένου να δει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μετά το φονικό σεισμό.

Τον κ. Χουντή συνόδευε η Επικεφαλής της Παράταξης ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ – ΓΟΝΙΜΗ ΓΡΑΜΜΗ της Περιφέρειας Β. Αιγαίου Αγλαία Κυρίτση μέλος του Π.Σ του κόμματος. Η κ. Κυρίτση αναφέρθηκε μιλώντας στην ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ στα προβλήματα που έχουν προκύψει στην πυρασφάλεια του νομού με την μετακίνηση αξιωματικών και πυροσβεστών στο αεροδρόμιο της Σάμου ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και τη δυσαρέσκειά της για την λειτουργία του περιφερειακού συμβουλίου ένα θέμα που ενώ είχε ζητήσει να συζητηθεί σε πρόσφατη συνεδρίαση αναβλήθηκε επαόριστον.

Ρεπορτάζ: Χάρης Ζαβουδάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα